Популярният не само сред меломаните, но основно сред дамите, диригент

...
Популярният не само сред меломаните, но основно сред дамите, диригент
Коментари Харесай

Максим Ешкенази забремени и разведе майка на две деца

Популярният освен измежду меломаните, само че главно измежду дамите, диригент Максим Ешкенази развежда млада жена, която е майка на две деца. Новата обичана на музиканта към този момент е в очакване на трето бебе, стана ясно преди дни. Неговият татко не е законният й брачен партньор, а самият Максим.

Младата дама, която се радва на ласките на обичания диригент на българките, е 32-годишна икономистка, научи „ Уикенд ” . Тези дни двойката бе изловена да се разхожда из софийските улици. Максим Ешкенази държеше за ръка очевидно бременната жена, без да се крие от любопитните погледи на хората в близост. Оказва се, че бъдещата майка има още две деца у дома, единствено че те са от различен мъж. И двете са момчета, като едното е едвам на 3 години, а баткото към момента не е навършил 10. По-голямото момче тренира джудо.

Съдейки по външния тип на бащата на децата, чиито фотоси могат да се открият в обществените мрежи, той е много по-млад от Максим Ешкенази и има фигура на професионален състезател.
Новата половинка на диригента, наподобява, също спортува интензивно, само че в това време си пада и по класическата музика. Как се е срещнала и сближила с диригента, към този момент не е известно. Но се приказва, че доста бързо откакто е завъртяла аферата си с него, е съумяла да забременее. Според слуховете, бебето, което е на път, не е било планувано, а по-скоро е плод на несъзнателен гаф в леглото. Но все пак Максим решил да поеме отговорност към него и майка му.

Диригентът не крие връзката си със симпатичната дама, която е с цели 14 години по-млада от него. Тя пък от своя страна е прекратила връзката си с бащата на двамата си синове. Мексим в никакъв случай до момента не е показал близки връзки с жена, макар че от години се приказва, че сменял дамите в леглото си съвсем като носни кърпички. За него се знае, че има семейство в Съединени американски щати, само че защото от години обитава повече в България в сравнение с в Америка, е обществена загадка, че от дълго време е прекратил връзките с жена си. От нея обаче има щерка, която е тийнейджърка.

Преди да стане ясно, че чака дете и от изцяло непозната за необятната общност дама, се говореше, че е имал връзка с Михаела Филева, която е по-млада даже от настоящата му половинка. Преди няколко месеца певицата навърши 30 години. Повод за тръгването на клюки за нея и диригента бе появяването им дружно на церемонията по връчването на премиите „ Икар ” през 2018-а. До през днешния ден обаче те отхвърлят посред им да има освен това от чисто другарски и колегиални връзки. Двамата имат доста общи изяви, вършат взаимни концерти, само че певицата е сгодена за различен, а диригентът явно също се кани да основава семейство. Никой не чака от него да се ожени за майката на детето си, което е на път. Най-вероятното развиване на връзките им е да не престават да живеяг под общо покрив на фамилни начала, само че без формален брак.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР