Популярната криптоборса Binance въведе нова актуализация на своята платформа за

...
Популярната криптоборса Binance въведе нова актуализация на своята платформа за
Коментари Харесай

Binance актуализира платформата си за фен токени

Популярната криптоборса Binance вкара нова актуализация на своята платформа за почитател токени, с цел да помогне на спортните тимове да подобрят ангажираността на почитателите.

Според информация от Cointelegraph програмата възнаграждава притежателите на токени с разнообразни преимущества, в това число достъп до мачове, извънредни вечери и видеоклипове с присъединяване на обичаните им играчи.

Феновете могат да печелят точки посредством присъединяване в разнообразни действия и задачи; по-високите равнища на присъединяване обезпечават по-добри награди.

Лиза Хе, началник на отдела за незаменяеми (NFT) и почитател токените в Binance има вяра, че този вид активи са бъдещето на ангажираността на почитателите, тъй като им разрешават да бъдат по-свързани с обичаните си тимове и да имат думата при вземането на решения от страна на тима.


 


Успешната платформа на Binance към този момент е помогнала на разнообразни футболни клубове като Сантос, Порто и Лацио да се ангажират с хиляди участващи почитатели.

Binance и преди е свързвала спорта и Web3 пространството посредством партньорства с футболиста Кристиано Роналдо и продажбата на билети от страна на Лацио под формата на NFT.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР