Поп звездата Меган Трейнър разкри, че приятелят й Дарил Сабара

...
Поп звездата Меган Трейнър разкри, че приятелят й Дарил Сабара
Коментари Харесай

Меган Трейнър: Гаджето ми промени живота ми


Поп звездата Меган Трейнър разкри, че приятелят й Дарил Сабара е виновен за трансформацията на живота й.

23-годишната певица и авторка на текстове даде изявление за "Ентъртейнмънт тунайт", в което призна, че американският артист я е стимулирал да следва по-здравословен метод на живот и да отделя по-голяма част от времето си за спорт. Именно това е предиздвикало Меган да стартира да се усеща по-щастлива и по-здрава от всеки път. Особено след интервенцията на гласните й струни.

"Той промени целия ми живот. Научи ме по какъв начин можеш да се почувстваш по-добре (не единствено физически, само че и психически), в случай че се храниш здравословно и правиш повече извършения. След втората ми интервенция паднах в черна дупка и той беше "Искаш ли да спортуваме?", а аз му отговорих: "Ами, не, само че добре". Сега обаче съм напряко захласната от това и в никакъв случай не съм се чувствала по-добре", показа певицата.

Пред предаването изпълнителката на шлагера All About That Bass не скри и вълнението си от идното си реалити шоу, което ще бъде предавано по телевизия "Фокс" - The Four: Battle for Stardom.

"Наистина съм разчувствана, тъй като то (предаването) е извънредно новаторско и няма общо с нищо предавано досега", заключи Меган. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР