Поне един човек е загинал, а други трима са ранени,

...
Поне един човек е загинал, а други трима са ранени,
Коментари Харесай

Украйна: Снаряд е паднал върху жилищна сграда в Киев

Поне един човек е умрял, а други трима са ранени, откакто снаряд е паднал върху жилищна постройка в Киев тази заран, оповестява украинската държавна телевизия

Според Антон Герашченко, консултант на украинския вътрешен министър, двама са убитите и трима приетите в болница.

Междувременно стана ясно, че Русия стартира към този момент да назначава свои хора на постове в Украйна. За краткотраен кмет на окупирания южен украински град Мелитопол е сложена Галина Данилченко. Това е първото такова предопределение от началото на съветската инвазия в Украйна на 24 февруари.

Кметът на Мелитопол Иван Фьодоров беше арестуван в петък от съветски военни и отведен на незнайно място. Галина Данилченко до момента е била народен представител в градския съвет на Мелитопол от проруска партия и към този момент прикани локалните поданици да " се приспособят към новата действителност “.

„ Днес усещаме огромен недостиг на достоверна информация, която се популяризира. Затова в град Мелитопол и покрайнините започваме да излъчваме вести от съветски телевизионни канали. Затова не забравяйте да настроите вярно вашите телевизионни приемници, с цел да получавате същинска информация”, съобщи Галина Данилченко,новоназначен кмет на Мелитопол.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР