КЛИВЛАНД (AP) — Водещият нападател и ляв краен играч на

...
КЛИВЛАНД (AP) — Водещият нападател и ляв краен играч на
Коментари Харесай

Стивън Куан от Гардиънс тренира с удари, постигайки напредък във възстановяването си от контузия на подколенното сухожилие

КЛИВЛАНД (AP) — Водещият нападател и ляв краен състезател на Гардиънс Стивън Куан тренира с удари в петък за първи път, откогато нарани лявото си сухожилие и напусна в листата с контузени.

Kwan водеше в AL по удари, когато беше изтеглен от игра на 4 май поради стягане на подколенното сухожилие. Той се нарани, до момента в който преследваше летяща топка по лявата полева линия.

Двукратният притежател на Златна ръкавица беше подложен на 15-дневния IL на 6 май и тимът сподели тогава, че ще минат най-малко четири седмици, преди да се завърне в състава.

„ Той напредва добре “, сподели мениджърът Стивън Фогт преди откриването на серията против Минесота в петък. „ Все още нямам график, само че фактът, че той към този момент се е върнал към бейзболната активност, е добър знак. Чувства се добре и тича относително без болежка, тъй че е на добър път. “

Пазителите съумяха да останат на върха в AL Central без Куан, който биеше.353 с 47 попадения, три хоумъра и 11 RBI, преди да се нарани.

Kwan се справяше с пострадвания н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР