Тийнейджър, за когото се твърди, че е нападнал двама съученици

...
Тийнейджър, за когото се твърди, че е нападнал двама съученици
Коментари Харесай

16-годишен ученик твърди, че е ходил насън, когато е нападнал други ученици с чук

Тийнейджър, за който се твърди, че е нападнал двама съученици и преподавател в първокласно частно учебно заведение с £41 000 на година, сподели пред съда, че „ не „ не помня “ нападението.

16-годишният юноша носеше единствено боксерките си, когато предприе нападението през юни предходната година в учебното заведение на Блъндел в Тивъртън, Девън.

Екзетър На Кралския съд беше казано, че младежът, чието име не може да бъде посочено заради правни аргументи, се е въоръжил с три чука и е изчакал другите две момчета да заспят, преди да ги нападне.

Housemaster Henry Рофе-Силвестър, който спеше в личната си квартира, беше разсънен от шумове, идващи от пансиона, и отиде да проверява, където и той беше атакуван.

Двете възпитаници оцеляха, само че единствено след часове живот -спасяваща хирургия. Обвиняемият признава, че е направил нападенията, само че пледира почтен за опит за ликвидиране на съображение, че е ходил насън.

Докато дава показания през днешния ден, той сподели на правосъдните заседатели, че си спомня по какъв начин си е лягал вечерт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР