ВАШИНГТОН (АП) — Обърнато знаме на САЩ отдавна е знак

...
ВАШИНГТОН (АП) — Обърнато знаме на САЩ отдавна е знак
Коментари Харесай

Обърнато знаме в дома на съдия Алито е още един удар за обстрела на Върховния съд

ВАШИНГТОН (АП) — Обърнато знаме на Съединени американски щати от дълго време е знак за извънредно злополучие и повсеместен знак на митинг. Но през януари 2021 година, когато прелетя над дома на съдията от Върховния съд Самуел Алито, беше забелязан значително по отношение на съответна причина: подправеното изказване на поддръжниците на тогавашния президент Доналд Тръмп, че изборите през 2020 година са били помрачени от машинация.

Разкритието тази седмица за знамето, което се вее в дома на Алито, беше последният удар против Върховния съд, който към този момент беше подложен на рецензии, до момента в който преглежда невиждани каузи против Тръмп и някои от упрекнатите в вълнения в Капитолия на Съединени американски щати на януари. 6, 2021.

Алито сподели, че знамето е било развяно за малко от жена му на фона на спор със съседи и той не е взел участие в това. Но случаят, докладван от The New York Times, ускорява опасенията по отношение на институция, която от ден на ден се възприема като пристрастна и лишена от строги етични насоки.

Върховният съд в този момент е изправен пред въпро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР