Министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас в петък призна, че

...
Министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас в петък призна, че
Коментари Харесай

Майоркас е принуден да признае, че повече мигранти са пресекли границата на САЩ при Байдън, отколкото при Тръмп: `Няколко милиона души`

Министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас в петък призна, че броят на мигрантите, прекосили южната граница под негово наблюдаване изпреварва това при администрацията на Тръмп – само че упрекна редица фактори от полукълбото и „ счупена “ система за граничната рецесия.

Майоркас беше запитан на събитие в The Economic Club във Вашингтон, окръг Колумбия, по отношение на граничната рецесия и историческия брой мигранти, които Съединени американски щати виждат през последните години. Имаше повече от 2,4 милиона срещи с мигранти през 23 финансова година и тази граница може да бъде пробита през 24 финансова година, макар че месечните цифри са намалели.

„ Броят на срещите на южната граница е доста висок, само че е доста, доста значимо, номер едно, да го контекстуализираме и номер две, да го разбираем ", сподели той. От позиция на подтекста светът е очевидец на най-голямото равнище на разселване най-малко от Втората международна война насам. "

Мигрантите стоят на границата сред Съединени американски щати и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР