НЮ ЙОРК (AP) — Доналд Тръмп каза в петък, че

...
НЮ ЙОРК (AP) — Доналд Тръмп каза в петък, че
Коментари Харесай

Тръмп приема дебат за вицепрезидент, но го иска във Fox News. Харис вече каза „да“ на CBS

НЮ ЙОРК (AP) — Доналд Тръмп сподели в петък, че акцията му е приела покана от Fox News за неговия към момента неизбран претендент за спор против вицепрезидента Камала Харис, и той я прикани също да одобри. Всъщност Харис към този момент сподели, че ще дебатира – само че в конкурентна мрежа.

Кампанията на президента Джо Байдън алармира, че ще отхвърли предлагането на Тръмп, формален представител, посочващ допустимите параметри на дебата, които в детайли разказа по-рано тази седмица. При тези условия спор, воден от Fox News, няма да дава отговор на условията.

Публикацията на републиканеца Тръмп в неговата обществена медийна мрежа пристигна, откакто демократът Харис одобри друга покана от CBS News.

Обществеността посредничеството на дебатите продължава, откакто двамата хипотетични претенденти за президент тази седмица се съгласиха да се срещнат два пъти това лято, заобикаляйки комисията, която е хазаин на диспути от 1988 година насам. Първият ще бъде хазаин на CNN на 27 юни, вторият от ABC на 10 с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР