Помощник-треньорът на Ювентус Марко Ландучи беше категоричен, че в отбора

...
Помощник-треньорът на Ювентус Марко Ландучи беше категоричен, че в отбора
Коментари Харесай

Асистентът на Алегри: Трябва да замълчим и да работим усърдно

Помощник-треньорът на Ювентус Марко Ландучи беше безапелационен, че в тима би трябвало да замълчат след срамната загуба с 0:1 от опашкаря Монца и да работят по-усърдно, с цел да излязат от неприятната си обстановка. Днес той беше този, който водеше „ бианконерите “, защото наставникът Масимилиано Алегри беше осъден и се намираше на трибуните, където беснееше от представянето на отбора си.

„ Определено би трябвало да се представяме по-добре. Червеният картон повлия на мача. Анхел беше леко унизен от Армандо Ицо – състезател, за който знаем, че употребява сходна тактичност, а Ди Мария му се поддаде на провокациите. Не видях неговата реакция, само че ми споделиха, че вярно е бил изпъден. Имахме няколко благоприятни условия да вкараме през втората част, само че това е моментът, в който говоренето не оказва помощ доста, тъй че би трябвало да се захванем с дейностите. 

Може би загубата от Бенфика е била по-голям душевен удар, в сравнение с сме осъзнавали. Но въпреки всичко това са оправдания, а те не са от изгода. Просто би трябвало да замълчим и да работим старателно. Разбира се, сега никой не е удовлетворен, само че с цел да излезем от тази обстановка, можем единствено да се трудим старателно и да се оправяме по-добре. Изглежда, че стартираме добре и по-късно стопираме да играем. Затова единственият способ е да работим и всички да повишат равнището си на игра, с цел да работим в една и съща посока. Алегри е осъден и не му е разрешено да бъде в съблекалнята, тъй че към момента не съм го видял “, съобщи Ландучи след срещата. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР