Полузащитникът Серхио Бускетс ще напусне Барселона през лятото, слагайки край

...
Полузащитникът Серхио Бускетс ще напусне Барселона през лятото, слагайки край
Коментари Харесай

Серхио Бускетс потвърди, че това ще бъде последният ми сезон в Барселона

Полузащитникът Серхио Бускетс ще напусне Барселона през лятото, поставяйки завършек на 18-годишния си престои в клуба, удостовери публично той във видео, публикувано от каталунския клуб.

34-годишният Бускетс стартира кариерата си при юношите на Барселона през 2005-а, а за първия състав дебютира през 2008-а. Той е взел решение да напусне клуба, отказвайки предлагането за нов контракт при по-ниско финансово заплащане.

" Дойде време да разглася, че това ще бъде последният ми сезон с Барселона. Това бе едно незабравимо пътешестване. Винаги съм мечтал да играя с този екип и на този стадион, а действителността надмина фантазиите ми ", съобщи Бускетс.

" Нямаше да допускам, в случай че ми бяха споделили, когато дойдох като млад състезател, че ще бъда в най-хубавия тим в света за 15 сезона и ще изиграя повече от 700 мача. За мен беше чест, фантазия и огромна горделивост. За мен значеше всичко да пазя и да представям клуба за толкоз доста години. Решението ми не беше елементарно, само че мисля, че точното време пристигна ", сподели още испанецът.

Серхио Бускетс натрупа 718 срещи за Барселона, което го прави третият футболист с най-вече мачове за тима. Той има осем трофеи с Барселона, които скоро ще станат девет, плюс три трофея от Шампионската лига, седем Купи на Испания, седем Суперкупи на стравата, три Суперкупи на Европа и три трофеи от Световното клубно състезание.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР