Получих доклада от Никола Минчев. Това е неподписан текст, вероятно

...
Получих доклада от Никола Минчев. Това е неподписан текст, вероятно
Коментари Харесай

Антикорупционният фонд установи връзка между Петьо Петров Еврото и Мартин Нотариуса

Получих отчета от Никола Минчев. Това е неподписан текст, евентуално произтекъл от ДАНС, и е взет незаконно, дали е подхвърлен, или целеустремено е вкаран в комисията, не мога да кажа. Вътре има имена, за които, като няма източник, заплашват да трансфорат комисията в лов на вещици, тъй като всеки може да хвърли един текст и да каже, че някой е имал връзки с Нотариуса. Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Гроздан Караджов.
Прочетете още
По думите му Мартин Божанов Нотариуса не е същинският притежател на мрежите за въздействие в правосъдната система.

" Всички тези схеми постоянно са благосъстоятелност на политици. На върха на тази хранителна верига са висшите политици. Обикновено това са ръководещите ", разгласи Гроздан Караджов.

Той изясни, че от Има Такъв Народ са предложили да има уголемение на предмета върху Петьо Петров Еврото и Алексей Петров.

" Алексей Петров е мостът на доверие, по който мина сегашната сглобка. С какъв възторг едни ръководещи се хвърлят да проверяват себе си, знаейки, че нещо може да изскочи оттова ", акцентира Караджов за Българска национална телевизия. 

Караджов сподели, че от антикоруционния фонд са открили връзки сред Еврото и Нотариуса.

" Това трябваше незабавно да бъде възприето от комисията, а комисията отхвърлиха това въобще да се гласоподава разширението на предмета на работа. Алексей Петров е корупционната връзка на Политическа партия с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Според мен инфраструктурата продължава да работи и да се развива ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР