Половинката на Папи Ханс – актрисата и манекенка Сара Драгулева,

...
Половинката на Папи Ханс – актрисата и манекенка Сара Драгулева,
Коментари Харесай

Папи Ханс с невероятно признание към гаджето: Целувам ти гол...

Половинката на Папи Ханс – актрисата и манекенка Сара Драгулева, навърши 26 години на 13 септември. По този мотив той й се изясни обществено в обич. Константин Трендафилов, както е същинското име на артиста и публицист, показа благи думи по адрес на гаджето си. 

„ Днес моето момиче има рожден ден. Моето слънчице, благополучие, обич, ангелче. Моето момиче. Единственият човек, който е съумял да ме обича. И който ме научи по какъв начин. Целувам ти огромното кучешко сърце. И ти благодаря, че си с мен макар мен. Затова ще имаш и най-хубавия мен. А фотосите несъмнено няма да ги харесаш, но на мен са ми обичани, тъй като не са правени за качване в инста. Просто някакви наши си фотоси ”, написа изпълнителят на шлагера „ Кекс ” и пусна няколко фрагмента с Драгулева. От словесното му словоизлияние стана ясно, че има много сложен темперамент и до момента Сара е единствената, която е съумяла да го изтърпи.

Чаровната русокоска и артистът нееднократно са разказвали историята на запознанството си. „ Преди доста време се видяхме в едно заведение, правех се на забавен, само че тя ме отсвири. После й написах „ Хей, какво става? Не сме се виждали от 100 години ” и тя взе, че ми отговори ”, разправял е Трендафилов.



„ Стана ми прелестно, че ми написа. Отговорих му с едно мое непокътнато изречение „ Не съм те виждала от дребна ” и започнахме да излизаме. Един месец го влачех по йоги и планини ”, споделяла е на собствен ред и Сара, която набра известност с ролята си на Гери в сериала „ Братя ”.

Актуалната красавица до Папи има разнородни ползи - модел е на „ Ивет модерно ”,  участвала е в доста фотосесии и реклами, редом с това е приключила и НАТФИЗ. „ Тя е най-талантливата актриса, която познавам, и е идващото огромно име на сцената! ”, хвали Трендафилов обичаната си. И добавя, че не може да бъде с жена, която не се интересува от изкуство, тъй като надали би схванала неговия свят. Поради тази причина след раздялата си с певицата Дара дълго време бил самичък, само че любовта го изненадала, когато минимум я очаквал.

Запознати издават, че двойката към този момент живее под един покрив. Общите им ползи ги сближили, а неотдавна решили да преминат и към идната стъпка в връзките им. Това е и първият опит на актьора в съжителството на фамилни начала.

Преди да срещне Сара, Папи кaзвaшe, чe ce e посветил на кaриeрaта си. Той не можеше да завърти съществено гадже, а поради ексцентричния му жанр потеглиха клюки, че плува на левия бряг. „ Нe cъм гeй. Имaм виcoки изиcквaния към дaмитe, зaтoвa дългo врeмe бях caм. Нacкoрo дoри ocъдих eднa мeдия, кoятo cи пoзвoли дa пишe пoдoбни щурoтии! ”, споделял е Константин.

Макар че връзката му с русокоската се развива добре, Папи към момента не мисли за наследници, тъй като счита, че и двамата са прекомерно млади. Той доста oбичa дeцaтa, радва се на племенниците си, aлa caмият тoй вce oщe нe ce чувcтвa гoтoв дa бъдe бaщa и се вижда като родител в по-далечно бъдеще.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР