Положителни вести пристигнаха от лагера на Ювентус преди предстоящия мач

...
Положителни вести пристигнаха от лагера на Ювентус преди предстоящия мач
Коментари Харесай

Четирима подновиха тренировки с Ювентус

Положителни новини дойдоха от лагера на Ювентус преди идния мач с Болоня. Четирима футболисти възобновиха тренировки с тима и се чака да бъдат разполагаем на треньора Масимилиано Алегри. Това са Фабио Мирети, Мануел Локатели, Адриен Рабио и Алекс Сандро.

Мирети се завърна с лека травма на глезена от лагера на националния тим на Италия до 21 години. Той обаче е съумял да се възвърне бързо и към този момент тренира с главната група.

" В дъждовния петък на Континаса Ювентус излезе на терена тази заран, два дни преди мача с Болоня. Днешната подготовка бе фокусирана върху печелене на топката в полето на противника, създаване на офанзивите и двустранна игра за край. Фабио Мирети се включи на цялостни обороти в заниманието ", оповестиха от клуба.

Според " Скай Италия " и Локатели, Рабио и Сандро ще се завърнат в игра против Болоня. Леандро Паредес, Хуан Куадрадо и Анхел Ди Мария също се включиха в заниманието, откакто се завърнаха от мачовете на националните си тимове. Последният обаче няма да играе в неделя, защото изтърпява наказване от два мача поради аления си картон против Монца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР