„Положението е по-оптимистично, отколкото беше преди двайсетина дни. При тази

...
„Положението е по-оптимистично, отколкото беше преди двайсетина дни. При тази
Коментари Харесай

Желязков: Трябва да има редовно правителство и ще работим за това, дори да не участваме в него

„ Положението е по-оптимистично, в сравнение с беше преди двайсетина дни. При тази класификация, в която няма ясно изразено болшинство, разказът е значим. Преди година се говореше, че ГЕРБ не би трябвало да е във властта, а в този момент се споделя, че би трябвало да поеме отговорност. Ние ясно заявяваме, че би трябвало да има постоянно държавно управление и ще работим за това, даже да не участваме в него. Без такова, този парламент ще действа до края на тази година. В най-тежкия миг страната ще остане без орган, който може да приема значителните закони за развиването на страната “, това съобщи зам.-председателят на Народното събрание Росен Желязков от ГЕРБ.

ГЕРБ ще предложи държавно управление, само че държи да има ясна политическа поддръжка, акцентира той.

" Следващият постоянен кабинет би трябвало да има стратегия с явен небосвод на деяние и той би трябвало да е най-малко до идващите локални избори “, съобщи още депутатът.

Президентът успокоява, а не бави процедурите, безапелационен бе Росен Желязков.

„ Ние бихме дали поддръжка при няколко условия. Държим на резистентност на обществените политики и прекосяване през сложния интервал, както и да има ясно фокусирана поддръжка за уязвимите групи, а не под общ индикатор. Разходите би трябвало да се ръководят рационално. Важна е посоката и напъните за влизане в еврозоната и Шенген. Не просто като реализиране на съответна дата, а за облекчение на лихвения напън, който следва. Трябва да има рационално ръководство на бюджетното салдо. От това зависи нашата поддръжка “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР