Полицията във Враца е преследвала дилър на дрога, който скрил

...
Полицията във Враца е преследвала дилър на дрога, който скрил
Коментари Харесай

Бесен екшън в Северозапада! Ченгета подгониха дилър, той пък си навря дрогата в...гащите

Полицията във Враца е преследвала дилър на дрога, който скрил опиатите в бельото си. Куриозната преживелица се разиграла през вчерашния ден към 22 часа в града под Околчица. Униформените спрели за инспекция престъпно проявеният и осъждан за грабежи и обири С. И. И. на 26 години по отношение на получена информация за разпространeнение на противозаконни субстанции.

При опит за реализиране на инспекцията на мъжа, той оказал опозиция и хукнал да избяга. През това време съумял да изхвърли едно черно полиетиленово топче, след което е арестуван от ченгетата.

При осъществения оглед на мястото е било открито черното полиетиленово топче, съдържащо зелена суха листна маса с тегло 1,5 грама канабис.

Последвал е и персонален обиск на С.И., при което в бельото му се открити и конфискувани 8 полиетиленови сгъвки, съдържащи 11 грама амфетамин и 2 полиетиленови сгъвки канабис с тегло 2.5 грама.

Извършено е претършуване на дома на дилъра във Враца, при което в особено приспособен тайник в спалня на жилището се открити и конфискувани полиетиленови сгъвки, съдържащи 15 грама амфетамин.

С.И. е разпитан и арестуван в РУ-Враца за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР