Полицията на Ню Йорк заяви, че няма данни мъртвите саудитски

...
Полицията на Ню Йорк заяви, че няма данни мъртвите саудитски
Коментари Харесай

Откритите две мъртви саудитки в река Хъдсън най-вероятно са се самоубили

Полицията на Ню Йорк съобщи, че няма данни мъртвите саудитски сестри, чиито тела бяха открити предходната седмица в река Хъдсън, да са станали жертва на ликвидиране, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на АП и Агенция Франс Прес.

"На този стадий нищо не сочи да е било осъществено закононарушение. Разследването продължава ", сподели полицейски представител. Сестрите Тала и Ротана Фареа на възраст надлежно 16 и 22 години бяха открити на 24 октомври завързани с тиксо лице в лице в река Хъдсън. Впоследствие се разкри, че двете сестри са гражданки на Саудитска Арабия и че към този момент няколко пъти са бягали от фамилното жилище в щата Вирджиния, където не са живеели от края на 2017 година До края на август тази години те са живеели в общежитие, а оттова са отпътували за Ню Йорк.

Хипотезата за самоубийство се поддържа от свидетелството на свидетел, който на 24 октомври видял двете сестри в парк на брега на реката да се молят шумно. Полицаи оповестиха също, че двете са били живи, когато са влезнали в реката. Според един слух саудитското посолство заплашило двете сестри и фамилията им да ги репатрира в Саудитска Арабия, тъй като са поискали леговище в Съединени американски щати. Според полицията двете сестри са споделили на хора във Вирджиния,у че по-скоро ще посегнат на живота си, в сравнение с да се върнат в Саудитска Арабия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР