Полицията едва днес отне шофьорската книжка и връчи забрана да

...
Полицията едва днес отне шофьорската книжка и връчи забрана да
Коментари Харесай

Начо Панталеев за катастрофата със загиналия Ферарио Спасов: Трагедия голяма, съжалявам

Полицията едвам през днешния ден лиши шофьорската брошура и връчи възбрана да напуща страната на мъжа от Лясковец, който е обвинен по делото за злополуката, при която почина Ферарио Спасов. През нощта полиция претърси дома му за владение на нелегално оръжие след изявления в медиите. Незаконни движимости обаче не са открити.
Прочетете още
24-годишният Начо Пантелеев получи призовка за връчване на постановленията малко преди обед. 

На излизане от полицията Пантелеев наруши мълчанието:

Трагедия голяма.

Съжаляваш   ли   за   случилото   се ?


Съжалявам.


Той и юристът му се явиха в районното полицейско ръководство във Велико  Търново.

„ Физически свидетелството за правоуправление е в нас и ще бъде предадено в постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи “, сподели Венцислав Фоти, юрист на Начо Пантелеев.

Пантелеев е с повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност вследствие на загуба на надзор над управлявания от него автомобил на влажен път. А от през днешния ден и с две забрани към влязлата в действие още през вчерашния ден мярка „ подписка “.

„ Бяха връчени две постановления. С едното се постанова възбрана на Начо Пантелеев да напуща рамките на Република България, с второто му се лишава свидетелството за ръководство на МПС, защото му е повдигнато обвиняване по сегашно наказателно произвеждане за причиняване на гибел по несъобразителност “, изясни Венцислав Фоти.

Към днешна дата против Начо от Лясковец има формирани две наказателни постановления – за злополуката, при която почина Ферарио Спасов и за владеене на марихуана за персонална приложимост от преди месец. Не е осъждан, съобщи БТВ. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР