Полицаите във Велико Търново хванаха над 6 килограма марихуана.В петък,

...
Полицаите във Велико Търново хванаха над 6 килограма марихуана.В петък,
Коментари Харесай

6 килограма марихуана хванаха в Търново

Полицаите във Велико Търново хванаха над 6 кг марихуана.

В петък, 23 март, униформените организират профилирана полицейска интервенция за противопоставяне разпространяването на наркотични субстанции. В хода на акцията служителите на реда стопират за инспекция лек автомобил в регионалния град.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търново показват, че колата е била спряна наложително. Автомобила се управлявал от 27-годишния Б. П. от Стара Загора, който е прочут на полицията. С него в колата пътувал и 25-годишният М. И. от Враца.

След като спрели колата, служителите на реда почнали да обиск. Те разкрили 7 пакета със зелена листна маса. Общото тегло на пакетите била 5 800 грама, която при полеви наркотест реагирала на марихуана.

Полицаите задържали мъжете и почнали обиск по адреси във Велико Търново. При претърсванията в частни домове униформените разкрили още 800 грама марихуана и 10 грама метамфетамин. Намерени са и две електронни везни, опаковки за пакетиране на опиата по дози и други. Полицията намерили и крупна сума пари, мобилни телефони и компютърни конфигурации.

Двамата мъже от колата в началото са арестувани за период до 24 часа. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.
След отчет на материалите в прокуратурата двамата са привлечени като обвинени, а ограниченията им за неотклонение са удължени на 72 часа. Работата по документиране на незаконната им активност продължава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР