Политическото пространство и броят на избирателите са константа и при

...
Политическото пространство и броят на избирателите са константа и при
Коментари Харесай

Вигенин пита: Каква ценност има в това да изпратим някакви оръжия на Украйна?

" Политическото пространство и броят на гласоподавателите са константа и при всеки нов избор се прави опит за преразпределянето им ", разяснява основаването на две нови партии с евентуално леви гласоподаватели заместник-председателят на Народно събрание от Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин.

По думите му, в решението дали и каква помощ да бъде оказана на Украйна най-важното било съобразяването с гласоподавателите.

" Малко ли е да се грижим за бежанци? " отговори Вигенин на въпрос до какво се лимитира нашата помощ.

" Това решение е на границата на нашата алена линия, само че направихме компромис ", съобщи той във връзка мненията, че решението на Народно събрание от през вчерашния ден е " едно нищо ".

" Каква полезност има в това да изпратим някакви оръжия на Украйна, вместо да изнесем зърно през нашите пристанища ", попита още веднъж Вигенин.

Той счита, че намесата на Българска социалистическа партия е предотвратила " тежък скандал " в Народно събрание за разпределението на членовете в парламентарните комисии.

" Може да подкрепяш Украйна и да си срещу събарянето на един монумент. Това не е монумент на Путин, а на хората, които са избавили Европа от фашизма ", опита се той да оправдае свадите и нападенията против подкрепящи Украйна жители.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР