Политическия психолог проф. Антоанета Христова прави безмилостна дисекция на обитателя

...
Политическия психолог проф. Антоанета Христова прави безмилостна дисекция на обитателя
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова с коментар за Радев и агентите от ДС: Демокрацията е в тежка криза!

Политическия психолог проф. Антоанета Христова прави безмилостна дисекция на жителя на президентството и сегашен претендент за втори мандат Румен Радев, задкулисието му и прокситата му в лицето на спечелилите парламентарните избори П-та на харвардските аферисти Асен Василев и Кирил Петков.

Какво се задава в страната, в случай че отпред остане Румен Радев, а изпълнителната власт поемат П-тата на Петков и Василев?

" Днес в действителност България избира сред това да живее в по-авторитарен режим, който прави директна асоциация със системата преди 89-та година - с прокомунистическата Държавна сигурност просвета на обществото ни, и търпелив, с повече варианти за персонален избор и независимост жанр на държание, който е типично присъщ за демокрацията ", означи Христова.
свързани новини23035преди 5 часа89612преди 10 часа
Тя съобщи, че демокрацията сега е " в сериозно положение ": " За да се опитаме да разберем аргументите за това, би трябвало да " дръпнем " времето доста обратно. Вероятно това е обвързвано и с народопсихологията, и с компликациите на прехода. Може би е обвързвано и с културален жанр на наличие ".

Проф. Христова разяснява и днешната ниска изборна интензивност. " ДАже да реализираме изборната интензивност на предишните избори, отново ще бъде ниска. Това демонстрира, че българите не харесват никого и не желаят да имат отношение към триумфа на който и да било ".

Гледайте онлайн по ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР