Политическите трусове във Вашингтон стават все по-големи. Докато Байдън се

...
Политическите трусове във Вашингтон стават все по-големи. Докато Байдън се
Коментари Харесай

Земетресение във Вашингтон! Макрон на среща със Си Дзипин в Китай: Европа вече няма да бъде сателит на Америка!

Политическите земетресения във Вашингтон стават все по-големи. Докато Байдън се пробва да в профил Доналд Тръмп от пътя си, то Еманюел Макрон търси метод да освободи Европа от Америка. Президентът на Франция даде знак, че счита да насочи еврозоната към различен курс на политика по време на визитата си в Китай.

На непредвидена среща с президента Си Дзипин Макрон изрази желание да понижи въздействието на Америка върху Европейски Съюз. И също по този начин даде да се разбере, че няма да разреши въвличането на страната му в спора сред Вашингтон и Москва.

Макрон даде изявление в държавния аероплан, по време на полет до Китай. В него той приказва за " стратегическа самостоятелност " на Европейски Съюз от Америка. " Големият риск, който заплашва Европа, е да бъде въвлечена в рецесия, която не е наша ", споделя президентът.
" Парадоксалното е, че ние сме под паника и имаме вяра, че би трябвало да следваме сляпо Америка. А това ни слага под изключителна опасност. Европа не е в положение да реши рецесията в Украйна, какво остава да се намесим в делата на Китай. Как би изглеждало в профил, в случай че ви кажем във връзка на Тайван " Внимавайте, в случай че извършите и една неправилна стъпка, ние ще бъдем там. Ако искаш да повишиш напрежението, да, това е методът да го постигнеш ", добави още Макрон.

Ако напрежението сред двете суперсили се нажежи още, ние няма да имаме нито време, нито запас, с цел да финансираме нашата стратегическа самостоятелност и ще се превърнем във васали ", декларира още Макрон. Президентът се надява по време на визитата в Китай да успее да зададе нов курс на страната си, а и на Европа. И да спре превръщането на общността в спътник на Китай. Още ли се питате за какво е толкоз засилен ползата на Съединени американски щати към България?

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР