Политически чадър няма разпънат над никого. За когото има данни

...
Политически чадър няма разпънат над никого. За когото има данни
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: ГЕРБ ще бъда първа политическа сила на евроизборите

Политически чадър няма разпънат над никого. За който има данни за корупция, без значение на каква позиция е, си подава оставката. Това сподели депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов “ по Канал 3.

Те разяснява думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка свадите с жилищата на властта. „ Вчера стана ясно, че ще се бъдат осветлени всички сходни практики, с цел да има правдивост. България е правова страна и всеки, привързан с корупционни покупко-продажби, ще си носи отговорността “.

Атанасова прикани лидерът на листата на Българска социалистическа партия Елена Йончева да даде трите си къщи за посетители за прилагане на обществено слаби или сираци през лятото.

„ Борисов се появи подобен, какъвто е. Той е сърдит, само че и търси правдивост “, разяснява тя.

„ Преди 10 г, когато учредихме партия ГЕРБ сходни думи звучаха в НДК. Той ни предизвести, че не би трябвало да сме като другите. Всеки дава отговор за постъпките си. Разполагаме с задоволително опит и всеки може да планува до какво ще доведат постъпките му. Да, това ни носи вреда. Ние сме потвърдили, че имаме морал в политиката “, акцентира Атанасова.

„ Премиерът сподели и друго, че денят за амнистия тази година е 26 май и българският народ ще ни покаже дали е подготвен да ни елементарни. Ние сме създали неточности и сме си понесли отговорността, създали сме и доста положителни неща. Нека не забравяме, че лидерът на листата на Българска социалистическа партия е с повдигнато обвиняване от българския съд. Лидерът на Българска социалистическа партия се афишира срещу корупцията и упорства за правдивост, а в това време в листата им има човек, който е с обвиняване и различен, който е разследван за пазаруване на гласове. Думите ѝ са политически оксиморон “, счита Десислава Атанасова.

„ Става въпрос за правда, правдивост и морални правила. Всеки, който не дава отговор на тях, няма място в политиката. Но наподобява, че всичко това касае само и единствено ГЕРБ “, означи тя.

По мотив думите на премиера Борисов, че след евроизборите ще даде път на младите в партията, Атанасова сподели: „ Винаги е имало младежи в ГЕРБ. Всички хора, които поддържат ГЕРБ през всички тези години е доверието в Борисов. Харизмата, рейтингът, доверието, е господин Борисов и тайната, която държи ГЕРБ толкоз години на върха. Моторът на ГЕРБ е Борисов “, призна тя.

Атанасова е уверена, че ГЕРБ ще бъда първа политическа мощ на идните евроизбори и ще излъчи най-вече евродепутати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР