Полетите с еднопосочен билет от Русия се разпродадоха буквално за

...
Полетите с еднопосочен билет от Русия се разпродадоха буквално за
Коментари Харесай

Полетите от Русия се разпродадоха за минути след като Путин обяви мобилизация

Полетите с еднопосочен билет от Русия се разпродадоха безусловно за минути, откакто по-рано през днешния ден съветският президент Владимир Путин разгласи незабавната готовност на 300 000 резервисти.

Обръщението на Путин, излъчено рано тази заран на запис, вкара руснаците в суматоха, че на мъжете, годни да носят оръжие, ще бъде неразрешено да напущат страната.



Руският министър на защитата Сергей Шойгу увери, че мобилизацията ще бъде лимитирана единствено до " тези, които имат опит като професионални бойци " и че студенти и наборници няма да бъдат свиквани.

Въпреки това Гугъл Trends сподели внезапно нарастване на търсенето в " Авиасейлс " (Aviasales), най-популярният уебсайт в Русия за покупка на самолетни билети.

Според данните от уеб страницата всички директни полети от Москва до Истанбул и Ереван са изцяло разпродадени. И двете страни не изискват визи на съветските жители.

Няма билети и за някои полети с прехвърляне, като да вземем за пример през Тбилиси, а в същото време най-евтините билети до Дубай костват 300 000 рубли (5000 долара), или пет пъти повече от междинната месечна заплата в Русия.

От " Аерофлот " и обвързваните с него компании " Россия " и " Победа " обявиха, че работят в нормален режим и не са въвели никакви ограничавания при породажбата на билети.

В същото време записаха неочакван пик в търсенията в Гугъл.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР