Пожар е възникнал в нефтена база край Анапа, град в

...
Пожар е възникнал в нефтена база край Анапа, град в
Коментари Харесай

Пожар в нефтена база в Краснодарския край

Пожар е зародил в нефтена база край Анапа, град в Краснодарския район в Русия. Пожарът се е разгорял след офанзива с дронове по района, осъществен от въоръжените сили на Украйна. Дроновете, които са били прехванати, са били шест , по данни на оперативния щаб на района.

Пожарът е оценен на 4 сан трудност.

Според техните данни няколко безпилотници са паднали на територията на нефтената база и са провокирали пожара. Над 60 пожарникари и 20 единици техника вземат участие в потушаването му. Оперативните служби заявват, че няколко резервоара за гориво са получили повреди. Кметът на Анапа Василий Швец е на място на произшествието. Пострадали и жертви вследствие на офанзивата няма.

Нефтената база се намира край село Юровка, северно от Анапа, което е на километри от захода към Керченски мост, свързаващ съветския район с окупирания Крим. Вероятно точно от там са минавали елементи от горивото за съветската формация в Южна Украйна.

По-рано тази нощ се състоя и. Няколко души са ранени вследствие на отразяването на офанзивата с дронове. Каналът в Telegram " База " написа за най-малко шест ранени , измежду тях и 10-годишно момиче. Ударът по Белгород бе нанесен към 5 часа сутринта, като се появиха известия за коли, които горят, както и счупени прозорци на няколко къщи.

Припомняме още, на 27 април Украйна, Илски и Славянск, в съветския Краснодарски край , като нанесе удари и против военното летище Кушчевск. През март страната заяви, че от началото на нашествието е. Това принуди Русия да.
 Харковска област не възнамерява евакуация след съветските удари
Харковска област не възнамерява евакуация след съветските удари

Въпреки оповестения от Москва прогрес на силите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР