Похитителят на дъщерята на „кокаиновия крал“ Евелин Банев – Лара,

...
Похитителят на дъщерята на „кокаиновия крал“ Евелин Банев – Лара,
Коментари Харесай

Всичко се връща! Мъжът, отвлякъл щерката на Брендо, влезе в лудница! Побъркал се тотално от нерви…

Похитителят на дъщерята на „кокаиновия крал“ Евелин Банев – Лара, за който има съмнения, че е бил част от кръвожадната тайфа на Йосиф Йосифов – Йоско Костинбродския, е пъхнат в лудница. Бандитът по прякор Гради, който е някогашен чиновник на Специализирания отряд за битка с тероризма (СОБТ) е изтрещял тотално след тежко психическо разстройство, написа столичен седмичник.

Запознат с драмата еднообразен разкрива, че точно Гради е бил сътрудник на Даниел Георгиев – Джаки Ръчичката при отвличането на Лара. За закононарушението двамата прибраха 500 000 евро откуп.

Бруталното посягане над детето, което раздруса страната на 5 март 2013 година стана пред дома на фамилия Баневи на столичния бул. „Александър Пушкин“. Тогава трима маскирани и въоръжени мъже простреляха водача на момиченцето, сграбчиха го и изчезнаха с джип БМВ.

Информацията сочи, че Гради е някогашен чиновник на антитерористичното отделение във Врана, уволнен през 2002 година поради контакти с престъпните среди. Антимафиотът с бандитски профил е засичан да оказва помощ и на другата прословута тайфа за отвличания – „Наглите“, дружно с братята Радослав и Митко Лебешковски. Точно тримата през 2009 година имали задача да отвлекат Димитър Вучев-Демби, за което сикаджията самичък описа преди година.

Групата за отвличания на Йоско Костинбродския, на която приписват похищенията над предприемача и притежател на компания „Руен“ Стефко Колев и на сина на футболния необут Венци Стефанов – Димитър, постоянно е била „партньорски“ настроена към съперниците от „Наглите“, които сред 2006 и 2009 година правят близо 20 отвличания. Според спецполицаи постоянно двете банди си обменяли членове според от спецификата на готвеното отвличане.

Източник: ПИК
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР