Подстригвам тримата Стораро Тони, Фики и Емрах. Бащата е най-

...
Подстригвам тримата Стораро Тони, Фики и Емрах. Бащата е най-
Коментари Харесай

Бръснарят на звездите Асен: Тони Сторарао е по-суетен от Фики и Емрах

„ Подстригвам тримата Стораро Тони, Фики и Емрах. Бащата е най- честият ми клиент. Идва по три пъти в седмицата ", споделя бръснарят Асен Налбантов.



Миналата седмица за първи път в България се състоя съревнование по бръснарство. Асен бе единственият българин, който взе участие в журито. Спечелиха българи от неговите възпитаници. „ В салона ми идват Благой Георгиев, Тото от „ Скандау “, Борис Солтарийски, диджей Дамян, Галин, Цецо Андреев. “

Асен е самообразован, учил се е от татко си, който е бръснар от 45 години. „ Никога не съм бил в учебно заведение за бръснари “, споделя Асен.

Според Налбантов да работиш върху главите на хората, не е елементарно, тъй като елементарно можеш да сгрешиш. „ Това да видиш щястливата физиономия на клиента след смяната е най-голямата премия.

Любов и неизменност към работата, това е “ , безапелационен е Асен.

Относно ексцентричната си визия Налбантов споделя: „ Почти целият съм татуиран. Още в 8-и клас си пробих ушите. Сега косата ми окапа, само че си пуснах брада. Въведох модата на гола глава, брада и татуси. Сега надали не всеки бръснар желае да наподобява на мен. Да си поставя бомбетата като мен, колкото и да звучи нескромно “, прибавя той.

Бръснарят тренира крепко в залата, само че от известно време няма време за това. Спазва хранителни режими, тъй като е на 41 години. Иска, когато пристигна клиент в бръснарницата, да пожелае да се снима с него.

„ Подстригвам Тони Стораро, Фики, Емрах, Борис Солтарийски, Краси Радков, Коцето-Калки, Емил Каменов, Мон Дьо, Торино и Пашата, както и доста известни наши лекари “, хвали cе Асен. Тони Стораро обича да има повече италиански жанр на косата си, в сравнение с арабски. „ Тони и Фики обичат да имат височина в косите. Емрах също обича италианския жанр ", споделя бръснарят. От четири години семейството Стораро са му постоянни клиенти.

„ Борис Солтарийски обича по-късичка да е подстрижката. Той не обича също и да си поставя вакса за коса. Казва, че е „ антиваксър “ в това отношение. Обича брадата и косата му да са по-къси и естествени ", разяснява бръснарят.

Тенденциите за тази есен са, че навлизат по- дългите коси Все още са фешън брадите, само че мустаците в последно време доста нашумяват. В напълно скоро време ще се появи прическата „ Мулет “, която е нещо като прическата на Гацо Бацов от „ Шоуто на Слави ", предвижда бръснарят. Една от фантазиите на Налбантов е да се постарае върху главата на Валери Божинов. „ Много желая да ми попадне под ножиците. Според Асен Налбантов младите бръснари не би трябвало да питат „ какво ще изкарвам, в случай че стана бръснар ". За него известността и парите идват с времето и любовта към работата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР