Подадох документи за участие в световното първенство по секс в

...
Подадох документи за участие в световното първенство по секс в
Коментари Харесай

Наш актьор ще представи България на световното по мандръсане в Швеция

" Подадох документи за присъединяване в международното състезание по секс в Швеция! Ще се показва в категориите съблазняване 60+ и пози! Започвам подготовка от на следващия ден и се надявам до началото на международното да съм във върхова форма. "



С този закачлив пост артистът Теодор Елмазов събра стотици лайкове от другари и сътрудници, като даже самият той не очакваше подобен интерес към това така наречен международно по секс.

Само преди дни изтече международна информация, че на 6 юни стартира международно състезание по секс в Швеция. За страдание през вчерашния ден то бе анулирано, защото ръководителят на сексфедерацията не попълнил вярно съответната документи.
 Зрителите го обичат Зрителите го обичат
" Шведската спортна конфедерация отряза провеждането на европейското състезание по секс, което трябваше да се състои през юни в южния град Гьотеборг ", съобщи израелската медия МИГнюз. От институцията обявиха, че не са дали зелена светлина на събитието, тъй като ръководителят на Шведската секс федерация Драган Братич не е попълнил вярно съответната документи ", добави изданието от близкоизточната страна.
 Смешните функции му се удават Смешните функции му се удават


Преди няколко дни притежателят на верига стриптийз питейни заведения разгласи, че провежда полово мероприятие със спортен темперамент.

С рекламна или друга цел доста хора се хванаха на обявата на Драган Братич и се заинтересуваха от събитието.

 
" Ех, тъпо, че няма да се състои, съвсем се бях навил да вземам участие в действителност ", пошегува се артистът от Сатиричния спектакъл Теодор Елмазов.


Колегите му артисти не стопираха да го бъзикат с думите:


" Леле, каква скрита лимонка си ти, отлично, не те подозирах. Успехът ти е обезпечен! За мен си любимец за купата ", написа му сътрудника Любомир Фърков. Тео не му остава задължен и дава отговор: " Вие сте мой подстрекател и можете да бъдете мой сегашен треньор ".
 Тео с сътрудниците на рождения ден на Пламена Гетова Тео с сътрудниците на рождения ден на Пламена Гетова

" Ама да не стане след това: " Филмът не бил шведски, а руски. И не било " Баба дала на боеца ", ами било " Бащата на боеца ", смеят се и останалите сътрудници на Елмазов.

" Имам подготовки до 30 юни, само че се включвам, без да преговарям за сексролята, федерацията към този момент ме утвърди. Не го върша за себе си, а за нацията. Някой би трябвало да я оправи ", продължава с шегата Тео.

" За " бис " ще имаш ли сили? Да не изложиш родината, че доста станаха ", бяха част от останалите веселяшки мнения на концепцията на артиста за сексмаратона.

Освен че обичат да се майтапят със себе си, трупата на Сатиричния спектакъл е извънредно задружна и всички се канят на рождените си дни.

Само преди дни актрисата Пламена Гетова навърши 70 години и предложения най-хубавите си другари на тържеството. " Беше извънредно готино събиране ", похвали се Тео Елмазов и пусна фотоси от събитието в мрежите.

Елмазов е от трупата на Сатиричния спектакъл. Той взе участие в доста емблематични театрални планове, освен там, само че и в Народния спектакъл, както и във Военния.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР