Почти всички родители са устроени така, че да обичат децата

...
Почти всички родители са устроени така, че да обичат децата
Коментари Харесай

Четири зодии, които имат склонност да обичат децата си повече от партньора

Почти всички родители са устроени по този начин, че да обичат децата си повече от всичко останало в света. Но за някои това възприятие се издига на идващото равнище. В тези обстановки брачният партньор им е податлив да се усеща леко зарязан. Причината е, че всичко се върти единствено към майката и децата. Затова мъжът в такива случаи постоянно се усеща малко зарязан в студа.

Представяме ви и кои са зодиакалните знаци, които обичат децата си повече от половинката си. Започваме от Скорпион приключваме със Стрелец.

Скорпион

Скорпионите са склонни да гледат на децата си като на продължение на себе си.

Така че любовта, която изпитват към дребните си, в никакъв случай няма да се съперничи на тази към другар или сътрудник. Въпреки това, те са зрелищни в това да покажат на половинката си степента на привързаността си, преди да имат бебе. Това обърква съпрузите им, които усещат, че любовта е намаляла, откакто имат дете дружно.

Козирог

Козирогът има здравословен баланс сред работата и персоналния живот. Затова в никакъв случай не можете да ги обвинявате, че подценяват половинката си.

Но откакто имат бебе, всичко, което желаят да създадат, е да приказват за децата си. Именно това кара романтиката да отстъпи на назад във времето. Животът за брачна половинка им може да бъде изключително сложен, откакто се появят наследниците. Причината е, че интимността в връзките им е оставена настрани. Вместо да се отдадат на пристрастеността си, Козирогът не се отлепя от леглото на бебето си през множеството нощи, даже когато то спи умерено.

Стрелец

Стрелците се отнасят към децата си като към безпомощни хора, без значение на какъв брой години към този момент са станали. Те по всякакъв начин се пробват да им оказват помощ, даже когато към този момент няма потребност.Повечето родители се концентрират още веднъж върху връзката си с половинката, откакто детето им напусне гнездото или се насочи към колежа.Но при Стрелеца това въобще не е по този начин.Сърцето на родените под този знак е заето. Те толкоз доста обичат децата си и след появяването им в никакъв случай повече няма да бъдат същите.

Дева

Спомняте ли си целенасочената лоялност, с която Девата ви ухажваше при започване на вашата връзка или брак?  Е, същата тази обвързаност се пренасочва към тяхното поколение незабавно след появяването му. Това може да накара сътрудниците им да се усещат подценени, защото сантименталните срещи са вечно сменени с игри и футболни мачове.

Нормално е хората да обичат децата си, както никой различен и в това няма нищо неприятно. Колкото и да порасне човек, за родителите му той постоянно ще си остане техният наследник или щерка. Идеята тук обаче е друга. В устрема си да се грижите за наследниците си, не би трябвало да пренебрегвате и половинката си. В противоположен случай рискувате бракът ви да изпадне в рецесия или даже да се разпадне. Със сигурност животът ви ще се промени след появяването на децата, само че намирайте време и единствено за себе си. Все отново хубавичко връзка е в основата на щастливото семейство. Ключът към хармонията в връзките е да намерите салдото. Все отново мъжът ви и децата не би трябвало да се конкурират. Имате задоволително обич да обичате всички. Просто им го показвайте.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР