Почти всеки се е сблъсквал с лъжи във връзката си.

...
Почти всеки се е сблъсквал с лъжи във връзката си.
Коментари Харесай

Как да спрете да лъжете във връзката си

Почти всеки се е сблъсквал с неистини във връзката си. Това е недостатък, който може да съсипе връзките сред двама души. Понякога сътрудниците се трансформират в патологични лъжци и даже не усещат, че изкривяват истината волно или несъзнателно. Отдавна към този момент да излъжеш не се отнася просто за невярност или друга съдбовна неточност, която сте създали. Понякога това може да бъде малък подробност от всекидневието, за който не желаете половинката ви да схваща. С натрупването на сходни неистини обаче нещата във връзката ви тотално могат да се объркат и е доста значимо да спрете да лъжете преди да е станало прекомерно късно.

Доверете се и вярвайте на вашия сътрудник. Това може да звучи като необичайно предложение, защото вие лъжете, само че от време на време хората го вършат, тъй като нямат доверие на индивида насреща. Например, може да излъжете за същинските си усеща към фамилията на колегата си, тъй като се страхувате, че той неотложно ще отхвърли това, което ще кажете и автоматизирано ще застане на страната на неговия жанр. Може също да излъжете себе си, тъй като не се доверявате задоволително на половинката си, с цел да му кажете истината за вашето проблематично минало. Независимо какви могат да бъдат реакциите от другата страна, би трябвало да вярвате, тъй като в противоположен случай в никакъв случай не можете да бъдете същински почтен и връзката ви в никакъв случай няма да има постоянна.

Бройте до пет и кажете истината. Отброяването от пет секунди е задоволително дълго, с цел да се подготвите за момента, само че задоволително малко, с цел да ви защищити от преосмисляне и оттегляне. Направили сте нещо неправилно и най-малкото, което можете да извършите, с цел да компенсирате това, е като го признаете на вашия сътрудник. Колкото повече криете истината и колкото повече отричате, толкоз по-дълго ще усилва казусът и толкоз по-големи ще бъдат следствията. Така че преди да е станало късно, бройте до пет и кажете истината!

Практикувайте открита връзка. За да бъдете откровени един към различен, вие и вашият сътрудник би трябвало непрекъснато да споделяте. Ако му кажете какво мислите и чувствате, тогава ще се чувствате по-удобно един с различен, като по този метод ще намалите принудата да криете нещата и да лъжете. Едва когато поддържате връзка, връзката ви в действителност се трансформира в същинско партньорство.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР