Най-малко осем души са задържани по време на специализирана полицейска

...
Най-малко осем души са задържани по време на специализирана полицейска
Коментари Харесай

При спецакция в София: Най-малко осем души са задържани с дрога

Най-малко осем души са арестувани по време на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на разпространяването на опиати . Това научи bTV от свои източници.

Акцията се е състояла през миналото денонощие на територията на три столични районни ръководства на Министерство на вътрешните работи.

Най-голямо количество опиати са открити на територията на „ Студентски град “, където са арестувани трима души.

 Арести във Варна: Иззеха марихуана и синтетична дрога България 2 мин. Арести във Варна: Иззеха марихуана и синтетична дрога  Водачът на камиона с рекордно количество хероин: За момент не се усъмних, че карам матраци България 2 мин. Водачът на камиона с рекордно количество хероин: За момент не се усъмних, че карам матраци  Задържан е турчин, внесъл кокаин в България за 1 500 000 лв. (ВИДЕО) България 2 мин. Задържан е турчин, внесъл кокаин в България за 1 500 000 лв. (ВИДЕО)  Наркотици вместо кафе на работа: Какво се случва с милиардерите в Съединени американски щати? Светът 7 мин. Наркотици вместо кафе на работа: Какво се случва с милиардерите в Съединени американски щати?  Арести във Варна: Иззеха марихуана и синтетична дрога България 2 мин. Арести във Варна: Иззеха марихуана и синтетична дрога  Водачът на камиона с рекордно количество хероин: За момент не се усъмних, че карам матраци България 2 мин. Водачът на камиона с рекордно количество хероин: За момент не се усъмних, че карам матраци  Задържан е турчин, внесъл кокаин в България за 1 500 000 лв. (ВИДЕО) България 2 мин. Задържан е турчин, внесъл кокаин в България за 1 500 000 лв. (ВИДЕО)  Наркотици вместо кафе на работа: Какво се случва с милиардерите в Съединени американски щати? Светът 7 мин. Наркотици вместо кафе на работа: Какво се случва с милиардерите в Съединени американски щати?

Там откритата дрога е 70 пликчета с кокаин, 40 пликчета с кристал, таблетки екстази, както и към 300 грама марихуана, научи още bTV.

Три ареста е имало през вчерашния ден и на територията на Пето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в столицата. До задържането в квартал „ Хаджи Димитър “ се е стигнало по време на договорка.

 Спецакция против разпространяването на опиати Снимка: МВР

Арестуван е както дилърът, по този начин и двама му клиенти. У тях е открит 100 грама синтетичен канабиноид. При претърсването са открити и 30 000 лв..

По информация на bTV двама души – мъж и жена, са арестувани на територията и на Четвърто районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в столицата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР