Холивудската звезда Орландо Блум открехна вратата към личния си живот,

...
Холивудската звезда Орландо Блум открехна вратата към личния си живот,
Коментари Харесай

Орландо Блум: Влюбих се в Катрин от Санта Барбара, не в Кейти Пери

Холивудската звезда Орландо Блум " открехна вратата " към персоналния си живот, разказвайки любопитни детайлности от връзката си с поп дивата Кейти Пери.

Двамата се срещнаха и влюбиха един в различен през 2016-та година и макар скептицизма на мнозина, са дружно към този момент повече от 8 години. Сега секссимволът се включи в известен подкаст, разкривайки тайната на дългата им връзка.
 Орландо Блум и Кейти Пери
" Първо ще ви кажа, че познавах музиката й, само че не и нея. Тя бе безусловно на всички места, гласът й звучеше по всяка допустима радиостанция, а аз до последно не знаех какво чувам. После разбрах, че това е Кейти Пери. Но индивидът, в който се влюбих, бе просто Катрин, това красиво момиче от Санта Барбара. Хората не я познават по този метод. Представят си онази другата страна на Санта Барбара, луксът и блестящото Монтесито. А и тя, и фамилията й са скромни хора, които са доста надалеч от това ", разкрива артистът.
 Орландо Блум и Кейти Пери
" Вероятно повода да сме толкоз дълго време дружно е, че в действителност се мотивираме и развиваме дружно. Тя е човек, който доста държи на личностното развиване и изисква същото и от хората до себе си. Не ме оставя да се отпущам и постоянно ме надъхва да не преставам напред. Вярвате или не, Кейти е някой, от който можеш да научиш доста за живота ", добавя Блум. Иначе четири години след първата им среща на премиите " Златен глобус ", на които се срещат, двойката се снабдява и с първото си дете - дъщеричката им Дейзи Дав.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР