Почитателите на Соня Йончева с ВИП билети от 260 лева

...
Почитателите на Соня Йончева с ВИП билети от 260 лева
Коментари Харесай

Соня Йончева представя първата си книга в София

Почитателите на Соня Йончева с ВИП билети от 260 лв. ще имат персонална среща с оперната дива след концертите й на 12 и 15 април в столичната зала „ България “, оповестяват от екипа на SY11. Прочутото сопрано е подготвило бароков репертоар за гастрола си в България.

 

Щастливците, сдобили се с билети за най-хубавите места в зала „ България “, ще бъдат поканени от уредниците на коктейл. В неофициална среда Йончева ще показа първата си книга, въодушевена от обичани нейни героини от известни опери. Звездата ще дава отговор на въпроси на феновете си и ще даде подпис върху новия си албум „ Куртизанката “. Коктейлът ще бъде в галерията на зала „ България “. Концертите в навечерието на Великден ще са първи в Европа след няколкомесечното неявяване на Йончева от остарелия континент.

 

Следващата седмица световноизвестното българско сопрано ще излезе на сцената на Метрополитън опера в Ню Йорк в новата режисура на „ Норма “ от Белини. За трети път Йончева ще влезе в една от най-сложните във вокално и артистично отношение функции в международния оперен репертоар. За първи път българката пя „ Каста Дива “ в Кралската опера “Ковън гардън “, а по-късно и в Барселона. Музикалната рецензия не пести суперлативи за осъществяванията й като ги назовава „ истински, съвършено вокално изпълнени и заредени с извънреден драматизъм “. Очаква се и новата режисура на „ Норма “ да бъде измежду знаковите участия на Йончева на сцената на МеТ. Предишният триумф на българската звезда е от началото на тази година, когато операта „ Федора “ беше показана в кинотеатри по целия свят.

 

Соня Йончева има редкия късмет да бъде измежду оперните звезди, чийто спектакли се радват на огромен боксофис при киноразпространение. Спектакълът „ Травиата “ преди години направи по-добър боксофис от спечелилия Оскар филм „ Ла Ла ленд “ в киносалоните в Америка преди години. Соня Йончева не се е отказала от фантазията си да взе участие като актриса в пълнометражен филм.

 
Българската звезда и тази година ще бъде измежду ВИП гостите на церемонията по разпределяне на премиите „ Оскар “ в Лос Анджелис на 12 март. Преди няколко години тя се срещна в Холивуд с режисьора на филмите „ Аватар “ и „ Титаник “ Джеймс Камерън.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР