Почит към босовете от ВИС отдадоха фенове на групировката покрай

...
Почит към босовете от ВИС отдадоха фенове на групировката покрай
Коментари Харесай

Последователи на ВИС се сетиха за главатарите си, показаха невиждана снимка на ухилен Жоро Илиев и още…

Почит към босовете от ВИС отдадоха почитатели на групировката около празниците. Последователите на Васил и Жоро Илиеви пуснаха невиждани фотоси на починалите си любимци в страницата във фейсбук, видя HotArena.

Навръх Коледа и Нова година последователите на застрахователната империя се присетиха за главатарите, които лежат два метра подземен. Жизненият път на най-видните висаджии бе пресечен от патрони. Те бяха покосени в разцвета на силите си, само че доближените им още скърбят за тях, въпреки от покушенията да са минали години.

Една от най-интересните фотоси, качени в обществените мрежи, е на Георги Илиев. Той е в компанията на Митята, Добрин Денев-Дробеца и Румен Маринов-Нарциса. Четиримата са ухилени до уши. Обективът ги е увековечил на маса, отрупана с маркови напитки и мезета. Главния е с вързан суитшърт на кръста и с изрязан потник, под който се вижда атлетичното му тяло. С дясната си ръка той прегръща Митята и Дробеца, а отляво е хванал на разположение кума си Нарциса.

Дробеца, който минаваше за един от най-влиятелните шефове на ВИС, през годините беше на управителни постове в ЦСКА и " Ботев ". Според осведомени точно Дробеца имал пръст в сцената в БИАД, поради която Слави Бинев осъди Жоро Илиев. Нарциса е очистен през ноември 2003 година След убийството на Васил Илиев през 1995 година той става част от новосформираната " ВАИ Холдинг ", съучастник е в три компании с Георги Илиев. Разследващите вземат Нарциса на мушка и го викат на разпити за далавера, хазарт и финансови измами.

Почетени със фотоси са и Иво Карамански, Поли Пантев и Георги Николов-Мечката, един от първите в редиците на ВИС представители по Южното Черноморие, където основава " Първа частна милиция ".

" Почивайте в мир! Страхотни и готини момчета и мъжкари... тъпо, няма такива към този момент като тях ", разясняват почитателите на ВИС. Повечето от тях са на мнение, че мощните години на империята са минало и че без Жоро Илиев няма ВИС. " Жалко за доста момчета, които бяха излъгани, че ще си живеят супер. Да, но не... ", счита почитател на групировката. " Не сме били лъгани, по този начин живяхме ", отвръщат доближените на починалите братя.

Част от тях не се съгласяват, че славните времена на ВИС са отминали и се заемат да възраждат застрахователното сдружение. Докато кроят проекти за бъдещето, вършат анкети кой би се подсигурил при тях и продават ключодържатели и фенски продукти.

Висаджиите загатват, че не спят, а се борят. " Писнало ни е и от повишаването на тока, водата, горивата и от мижавия стандарт на живот, който ни постановат тези " господа " в Народното събрание. Докога мислят, че българският народ ще продължава да търпи? ", питат уредниците. Те поместиха благодарствено писмо от човек, който прави оценка напъните им за изпъждане на " съветската сган " от морето. " Нали не си помислихте, че спим?! За жал занапред има да се вкарва извънредно доста ред по родното Черноморие, само че за разлика от всички най-малко се опитваме! ", изрично декларират почитателите на Васил и Жоро Илиеви. Феновете им предлагат да работят на каузи, освен на думи.

Със златна значка от 90-те години се похвалиха хората от групировката . Значката на ВИС-2 е 14 карата и тежи 3,88 грама, означават притежателите й. По тяхна информация скъпият бадж е даван единствено на доста доближени персони до Георги Илиев. Те одобряват реликвата като неповторим спомен за отминалите години. При предпочитание може да се ревизира достоверността на значката, акцентират висаджиите. Те са пуснали публикация в уебсайт и желаят 2 бона за значката. Според осведомени почитател се е сдобил с паметното украшение на аукцион във Варна.

" България Днес " се свърза със златаря, изработил скъпите украшения преди повече от 20 години. Димитър Алексиев описа, че го потърсили счетоводителките на Васил и Жоро Илиеви. Поръчали му няколко пъти по 50 значки от злато и камъни цирконий, като изискването било да са с лъв - признакът на ВИС. Специална брошка е поръчана за боса на групировката Васил Илиев. Лъвът на неговата значка трябвало да бъде с корона, както прилича на прякора му - Императора. " Бяха положителни клиенти - кой различен може да поръча такова количество! Оставиха ми капаро, след това си заплатиха, издадохме им документи, всичко беше правилно. Всякакви известни персони ходеха със значките. Братя Илиеви ги раздаваха на чиновници на ВИС и на хора, с които се срещаха ", издаде ювелирът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР