Почетен плакет и грамота „Активни граждани“ получи от НСОРБ главният

...
Почетен плакет и грамота „Активни граждани“ получи от НСОРБ главният
Коментари Харесай

НСОРБ награди главния редактор на в. „Труд“ с приза „Активни граждани“

Почетен плакет и грамота „Активни граждани“ получи от НСОРБ основният редактор на в. „Труд“ Петьо Блъсков за възобновяване на неповторимата вестникопродавница в Лом.

Церемонията в курорта Албена почетоха ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, вицепремиерът Томислав Дончев, депутати и кметове, а измежду наградените в другите категории бяха физически лица и компании, дарили средства или подкрепили разнообразни начинания на общините.
 zez_4546  zez_4561  zez_4565
„Леко обезпокоен съм измежду толкоз благотворителност и достойнство от нашата скромна история, само че когато нещо се прави от сърце, размерът в действителност няма значение. Историята се роди непринудено от дребна дописка. Будката е в действителност прелестна и с поддръжката на управата на Лом успяхме да възстановим тази дребна точица в нашата татковина. Точица по точица, можем да възстановим и цялата страна“, сподели Петьо Блъсков, който благодари на цялата редакция на в. „Труд“ за присъединяване в плана.

„Общините у нас са самобитен парламент, който има по-голяма тежест, тъй като му липсва политическата гняв. Нека самоуправлението се разраства. То е ключ към спокойствието, което царува в удобните страни и към което се стремим“, поздрави участниците в Годишната среща на локалните управляващи Петьо Блъсков.
 20181002_174038  20181002_174012  20181002_174019
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР