Победителят Чоткин си налагаше мокри кърпи след състезанието и се

...
Победителят Чоткин си налагаше мокри кърпи след състезанието и се
Коментари Харесай

Шеф Ангелов едва не отрови двама в Хелс Китчън

Победителят Чоткин си постановяваше мокри кърпи след надпреварата и се размина на косъм от потегляне към болница

Интересна игра едвам не вкара в болница двама от участниците в „ Хелс Китчън “. В епизода довечера началник Ангелов бе измислил странна игра за печелене на преимущество – надяждане с люти чушки. За победител щеше да бъде разгласен този тим, чийто състезател успее да премине всички кръгове, без да пие прясно мляко, с цел да угаси пожара в стомаха си.

Играта стартира с ястие на така наречен „ българска шипка “, която е със степен на лютивост сред 5000 – 10 000 по Скалата на Сковил, измерваща наличието на капсаицин.

После пристигна ред на два пъти по-лютивата тийн грийн, след нея на жълтия кайен – 30 000 сковила. Целият мъжки тим отпадна на аленото хабанеро с равнище на лютивост сред 150 000 и 300 000 сковила.

Остана единствено Чоткин, който трябваше да се бори с четири девойки от женския тим – Симона, Чимидова, Полина и Светла.

Оцелелите трябваше да пият шот, цялостен със сос от трите най-лютиви чушки в света с равнище на лютивост от 600 000 сковила. Тук Полина не устоя и повърна.

Последва пиянство на сос от най-лютивата чушка в света – каролина рийпър с лютивост от над 1 милион сковила.

Последното тестване – да изядеш цяла чушка каролина рийпър – 2 2200 000 сковила – устоя единствено Чоткин.

Малко по-късно в кухнята припадна Светла, та трябваше да я избавят със зехтин и мляко. Последва я и спечелилият Чоткин, който пребледня като платно, легна в една от сепаретата и си наложи забрадка на главата, а ръцете му трепереха, до момента в който я придържаше.

Май ще би трябвало да викаме „ Бърза помощ “, сподели един от участниците.

В последна сметка всички се разминаха без затруднения, само че доста от участниците готвеха на вечерната резервация със страшни болки в корема.

Това не беше игра, а безчинство над мъжете и дамите в „ Хелс китчън “, споделиха фенове в обществените мрежи незабавно след шоуто.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР