Възмутени клиенти в потрес от пицарията на риалити героя, узна

...
Възмутени клиенти в потрес от пицарията на риалити героя, узна
Коментари Харесай

Никой не е предполагал: Клиенти разказаха истината за пицарията на Лео

Възмутени клиенти в шок от пицарията на риалити героя, разбра HotArena. Те описаха неща, които евентуално няма даже да ви пристигна на разум да си помислите. Но за жалост, истината се оказва не толкоз приятна, колкото ни се желае.
„ В пицарията на Лео Бианки хигиената е толкоз занижена, че даже няма сапун в тоалетната! ”. Това споделиха пред „ Уикенд ” клиенти на италианеца, решили да се почерпят в един от неговите заведения за хранене. „ Цените на храната са галактически, а равнището – нулево! Обслужването е извънредно, личният състав – муден, на всичкото от горната страна се оказа, че няма с какво да си измиеш ръцете! ”, оплакаха се недоволните хора. Когато влезнали в ресторанта, били едни от дребното му клиенти.

Но въпреки че към тях не се виждали други хора, се наложило да чакат доста дълго, преди някой от сервитьорите да се сети да ги посети. „ Преди нас на масата беше седял различен клиент и чашата му от бира не беше вдигната.
Сервитьорката пристигна, взе я, остави нож и вилица, без да смени хартиената поставка, върху която индивидът се беше хранил. Очакваше се и ние да ядем върху нея ”, споделиха още пострадалите.
След като въпросната сервитьорка им хвърлила менютата, с цел да си изберат храна, изчезнала и настъпил втори епизод на безпределно очакване – този път с цел да поръчат. Персоналът се сетил за тях сега, в който решили да си потеглят.

Тъй като обаче сервитьорката, който им обърнала внимание, била нова и се извинила, че са ги не запомнили, клиентите въпреки всичко не напускали заведението.
Оттук нататък всичко по престоя им тръгнало добре досега, в който решили да употребяват санитарното помещение. „ Оказа се, че там няма сапун! ”, оплакаха се хората. Когато съобщили на личния състав, че желаят да си измият ръцете, им съобщили, че сапун няма още от сутринта, а към този момент съвсем било време за затваряне на пицарията. Дали им мокри кърпички, с цел да се избършат. Клиентите били доста разочаровани, тъй като от години са почитатели на Лео и считали, че хората, които работят за него, са най-малко на половината от неговото лично равнище. Но се оказали излъгани в тези очаквания.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР