Източник, близък до престъпния мозък, който днес уби двама затворнически

...
Източник, близък до престъпния мозък, който днес уби двама затворнически
Коментари Харесай

Бягство от микробус във френски затвор: Човек, който познава ръководителя „Мухата“ го описва с шест брутални думи

Източник, непосредствен до незаконния мозък, който през днешния ден умъртви двама затворнически чиновници, изясни прословутия му прякор.

Мохамед Амра, който е именуван " Мухата " през цялата си престъпна кариера, се счита, че се укрива, откакто младите служители на реда бяха убити в пункт за заплащане на такси на френска автомагистрала. 30-годишната Амра " стига на всички места ", съгласно източник, непосредствен до него. Те споделиха, че е получил прякора мухата, „ тъй като е на всички места, като досадна муха. Сега той е с членовете на бандата си и се счита за извънредно рисков и въоръжен с някои доста комплицирани оръжия. “

Това е макар 13-те предходни присъди на Амра, в това число една за кражба с щурм и друга за опит за ликвидиране. Издирването на него и още трима въоръжени нападатели продължава тази нощ, оповестиха управляващите във Франция. Конвоят транспортира Амра до пандиза в Еврьо след правосъдно съвещание в Руан, когато е атакуван от засада на автомагистрала A154, която е затворена.

Министърът на вътрешните работи Джералд Дарманин п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР