Меган Маркъл беше толкова добра“ в правенето на собствената си

...
Меган Маркъл беше толкова добра“ в правенето на собствената си
Коментари Харесай

Бившият стилист на Меган Маркъл споделя за усилията на Кралската кралска коса и грим в Нигерия

Меган Маркъл беше „ толкоз добра “ в правенето на личната си прическа и грим по време на частна обиколка в Нигерия, нейният някогашен стилист сподели.

Даниел Мартин работи с някогашната звезда на Suits от сватбата й с принц Хари през 2018 година и до момента в който беше в западноафриканската страна през уикенда, херцогинята на Съсекс изглеждаше безупречно, с разтърсващи шикозни тоалети и светещ грим. Някои от комплектите на Меган включваха трогателни кимвания към починалата майка на Хари, принцеса Даяна, и даже й беше харизано обичайно парче плат, откакто стана ясно, че в действителност е 43% нигерийка. Меган се увери, че е стилизирана до съвършенство по време на вихреното посещаване, защото носеше едно от колиетата на Даяна, както и емблематичния си ретро часовник Cartier, до момента в който придружаваше брачна половинка Хари на събития в столицата на страната Абуджа.

Докато доста висши кралски особи водят голям ескорт от стилисти, фризьори и гримьори, Даниел разкри, че Меган просто не се занимава с антураж и с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР