Поредният нагласен финал на Като две капки вода“ вбеси зрителите

...
Поредният нагласен финал на Като две капки вода“ вбеси зрителите
Коментари Харесай

Зрителите бесни! Финалът на Капките бил нагласен!

Поредният нагласен край на „ Като две капки вода “ вбеси феновете на занимателното шоу, написа Интриги . Според тях Наско от БТР безусловно несправедливо и нелогично е попаднал във финалната тройка и вотът за него е бил недействителен.

„ Елена трябваше да бъде на неговото място! Превъплъщението й в Елица бе на светлинни години от това на Наско, който пееше още веднъж като себе си “, гневят се почитатели.
 Снимка: ФБ/Като две капки вода
В реалност през целия сезон рокаджията по този начин и не съумя да излезе от зоната си на комфорт и да преправи гласа си. На финала той влезе в ролята на Брус Дикинсън от Iron Maiden. Дори в двои води обаче Наско отново звучеше като себе си и не съумя да влезе в облика.
 Снимка: ФБ/Като две капки вода
За сметка на това Елена отвя публиката с осъществяването на „ Вода “. „ Тя трябваше да е на край до огромния Владо Зомбори. Халваджиян обаче буташе от самото начало Наско и най-после манипулираха вота на феновете! Мафия! “ , гърми нетът след снощния лайф.

Това, за което всички са единомислещи обаче, е, че огромният победител е Владо Зомбори . Той бе откритието на сезона и сподели великански гений на сцената освен като актьор, само че и като артист. На финала артистът се превъплъти в ролята на огромния Фреди Меркюри и изправи „ Арена Армеец “ на крайници.

Зомбори е единственият участник в историята на „ Капките “, за който не се намира нито един отрицателен коментар в нета.
 Снимка: ФБ/Като две капки вода
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР