По всички теми има пресечни точки. Вчера намерихме пресечна точка

...
По всички теми има пресечни точки. Вчера намерихме пресечна точка
Коментари Харесай

Табутов, ПП: Ако ни бъде връчен мандат, ще направим всичко възможно за съставяне на кабинет

По всички тематики има пресечни точки. Вчера намерихме пресечна точка за отплата на небитовите консуматори на ток. Днес в пленарна зала тече спор за разграничение от съветското нуклеарно гориво. Това съобщи депутатът от " "  Владимир Табутов в предаването „ Твоят ден ”. 

Относно опцията за сформиране на кабинет той сподели: „ Отговорност на първата политическа мощ е да сформира кабинет ”. Табутов  даде образец, че когато това било тяхна отговорност, са съставили постоянно държавно управление. 

„ Ако пристигна при нас втория мандат, ще имаме народен съвет и ще ви осведомяваме за нашата тактика и политиките. Ще създадем всичко по силите си. Не мисля, че нови избори ще пренаредят нещата по този начин, че да има 49-о Народно заседание. Ако при нас пристигна отговорността, ще създадем вероятното за сформиране на кабинет ”, повтори Табутов.

„ Демократична България " е сътрудник, който по принцип поддържа нашите решения и политики. Видяхме, че ГЕРБ гласоподаваха проекторешение от Демократична България. Нека не назоваваме всичко „ черно ” и „ бяло ”. Отговорното държание даже на ГЕРБ в някои обстановки е положително. Трябва да потърсим пресечните точки, ” сподели Табутов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР