По време на визитата си у нас холивудската звезда с

...
По време на визитата си у нас холивудската звезда с
Коментари Харесай

Ето го БГ семейството на Нина Добрев

По време на визитата си у нас холивудската звезда с български корен Нина Добрев съумя да се качи на Витоша. Там актрисата, известна най-много с ролята си на Елена Гилбърт в Дневниците на вампира, се разноски със фамилията си. 29-годишната хубавица не пропусна да показа няколко фотоси в обществените мрежи.



„ Беше фантастична почивка “, написа към фрагментите Нина, а по неофициална информация си е тръгнала от България още в сряда вечерта. Междувременно почитатели на актрисата останаха разочаровани, защото са чакали пред дома на баба й и дядо й за подписи и среща с нея, само че такава не се е осъществила.

Нина Добрев със чудноват подарък в България

View this post on Instagram
A post shared by Nina Dobrev (@nina) on Dec 29, 2018 at 4:30am PST

„ Изключително разочарована съм от теб. Няколко дни разиграваш пет фена пред къщата на баба ти и дядо ти! Заслужаваш другия път да отидем 50 индивида и да викаме на улицата. Баща ти слиза и ни лъже. Майка ти и тя се прави на хвани ми шапката. Толкова груби, невъзпитани хора. Братовчедите ти ни гонят и махат като някакви безспорни простаци. Ти си родоотсъпничка, Нина. “, съобщи ядосана почитателка на Добрев.



Актрисата се завърна на родна земя за коледните празници за първи път от няколко години насам. Чаровната брюнетка е коментирала нееднократно, че се усеща извънредно близка със своите баба и дядо, които живеят в София.

Нина сподели прелести. Вижте я по-секси от всеки път!

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР