По време на откриването ще бъде направена демонстрация на възможностите

...
По време на откриването ще бъде направена демонстрация на възможностите
Коментари Харесай

Премиерът Денков ще посети Варна, очакват и Тагарев

По време на откриването ще бъде направена проява на опциите на новото оборудване. То е снабдено със система за генериране на талази, неестествен пушек и с други профилирани устройства, които разрешават основаване на условия, доста близки до действителните. Предвижда се тук да бъдат отработвани необятен набор морски избавителни интервенции. 

ВВМУ означи своята 143-та годишнина като на 9 януари одобри в строя си научно-изследователския катер „ Асен “. Това е още една крачка в развиването на качествата на нашето учебно заведение за осъществяване на научни проучвания и обезпечаване на съответна подготовка за образование на нашите курсанти в ръководство на кораби и катери, уточни на церемонията на Морска гара началникът на образователното заведение флотилен адмирал проф. Боян Медникаров. 

В 12:45 ч. министър-председателят ще бъде осведомен от кмета на Варна Благомир Коцев със положението на свлачището при Рибарския плаж.

В 13:20 ч. акад. Денков ще бъде посетител на Математическата гимназия „ Д-р Петър Берон “. Там той и Благомир Коцев ще ще вземат участие  в спортно решение на задания по математика със златния медалист  от интернационалното съревнование по математика в Куала Лумпур, Малайзия – Дамян Накев и негови съученици – първенци и медалисти от други надпревари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР