По време на изложението за електроника CES 2018 корейците от

...
По време на изложението за електроника CES 2018 корейците от
Коментари Харесай

Най-умната Kia

По време на ревюто за електроника CES 2018 корейците от Kia демонстрираха първообраз на новото Niro EV, който освен се задвижва от електромотор, а и разполага с куп модерни технологии и джаджи.

по този начин да вземем за пример колата може да работи с мрежата 5G, която е в пъти по-бърза от "четворката " и с помощта на която автомобилът може да "разговаря " с други коли, с дома на притежателя и с пешеходците.



Последното става посредством екран, инсталиран на мястото на радиаторната решетка, на който се появяват разнообразни известия. Новата Kia Niro EV е с пробег под 400 километра, което на процедура не е доста и заради тази причина корейците не подчертават върху това.

Те предлагат да се вгледате в салона и по-конкретно в новия информативен комплекс, който ще се инсталира на доста от серийните модели на компанията. Главните особености в него са: сензорно ръководство и функционалност за различаване на гласове и лица. Последното значи, че колата сама ще схваща кой сяда зад кормилото и автоматизирано ще настройва седалка и функционалности по отношение на желанията на лидера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР