По този повод един от най-популярните и влиятелни руски сайтове

...
По този повод един от най-популярните и влиятелни руски сайтове
Коментари Харесай

Колега на дъщерята на Путин трябва да работи 3030 години, за да к...

По този мотив един от най-популярните и авторитетни съветски уеб сайтове compromat.ru посвети на Воронцова специфична публикация.

Предлагаме ви цялостния текст, който ще шокира и най-железобетонните поддръжници на режима на съветския сатрап.

 

„ Знаете ли какъв брой печели елементарен доктор в Русия? Нека бъдем още по-конкретни: знаете ли какъв брой печелят ендокринолозите да вземем за пример? Ясно е, че надали се къпят в пари, а вести за пътешествия на руски ендокринолози на яхти в Монако липсват в клюкарските рубрики.

 

Ендокринолог в село Красни Яр разчита на заплата от най-много 25 хиляди рубли  (около 240 долара).

Като се извадят налозите ще му останат най-вече 22 хиляди. Неговият сътрудник от Самара се оправя малко по-добре – може да изкара до 30 хиляди рубли. Ендокринолог в Омската районна клинична болница се разписва за 23 до 32 хиляди рубли, според от стажа, дежурствата и прочие Както сами се убеждавате, на тези хора не им е до забава, пътувания и курорти.Но има някои изключения.

По федералните канали непрекъснато, без да изясняват нищо, ни демонстрират някоя си Мария Воронцова.

 

За първи път незнайният детски ендокринолог Мария Воронцова се появи пред публика през 2018 година, когато отиде на някаква конференция в Гърция. И от този момент броят на нейните изяви по малкия екран нараства със скоростта на светлината ден след ден. Вече непрекъснато тази жена ни облъчва от тв приемника. Но по някаква причина в никакъв случай не споделят коя е тя в действителност. Затова дано да разберем какво прави най-голямата щерка на Владимир Путин и какъв брой печели. Да, Мария Воронцова е щерка на Путин. За нея ще става дума в този материал. Воронцова публично работи в Московския държавен университет във Факултета по медицина. Доскоро тя получаваше заплата там 110 хиляди рубли на месец.

 

Е, добре, само че тя получава още 35 хиляди от Руската асоциация на ендокринолозите. Разбира се, че и това не е задоволително! Затова получава още 48 000 на месец от Националния медицински център по ендокринология към Министерство на здравеопазването. И това очевидно не покрива стандартите на Путин, макар че приказваме за 4 пъти междинната заплата на доктор в Русия. Всеки доктор ще ви каже, че с една заплата не може да се живее, изключително в случай че сте млад експерт.

 

Постоянно одобряват спомагателна работа на ненапълно работно време: някои са на смени, други получават в допълнение възнаграждение, други поемат кабинети в частни клиники. Такъв е животът на един млад доктор – работа на няколко места, с цел да си докара някакво от малко малко обичайно заплащане.  И Мери прави тъкмо това.

 

През 2019 година Мария Воронцова става бизнес дама и основава компанията NOMECO, което значи „ Нова здравна компания “. Оттогава е горделив притежател на купата „ Член на борда на шефовете “.

Признаваме, беше много мъчно да разберем какво в действителност вършат в този ръб. Идват заран в офиса и вършат какво?

 

От уеб страницата на компанията научихме задачите на компанията: „ Създаване на интерфейс за взаимоотношение сред водещи проучвателен организации и медицински институции “, „ Разработване на нови диагностични способи в региона на нуклеарната медицина “, „ Въвеждане на напреднали технологии ”, „ Създаване на модерна система за образование на лекари ” и „ Създаване на ИТ платформи ”. Като цяло звучи впечатляващо, съгласете се. Просто е необичайно, че тези грандиозни планове се извършват единствено от петима чиновници, а преди началото на войната са били шестима. И в новините на компанията, вместо нещо уместно, има един безконечен празник: или Ден на успеха, по-късно Ден на Русия, по-късно 8 март и 23 февруари, Нова година, Ден на здравния служащ. И по-късно кръгът се завърта още веднъж: Ден на Русия, Ден на успеха, 8 март, 23 февруари... Но не се тормозете: даже петима души, единият от които явно дава отговор за поддържането на празничния календар, са изцяло задоволителни, с цел да осъществят главния план на компанията, който по някаква причина не е разказан на уеб страницата: обезпечаване на големи средства в джоба на щерката на Путин Мария Воронцова. През 2020 година, малко след основаването си, приходите на Nomeco възлизат на съвсем милиард рубли, по-точно 840 милиона.

 

Абсолютно справедливо би трябвало да им се даде купата предприемачи на годината, тъй като по-голямата част от това (600 милиона) е чиста облага. Маржът е 70%! 232 милиона от тази чиста облага са изплатени на акционера Мария Воронцова под формата на дивиденти. Това са над 2 млн $. Награда за ефикасната работа на детския ендокринолог Мария Воронцова. По 700 000 рубли на месец.През 2021 година чистата облага на Nomeco е още по-висока – 810 млн. През 2022 година – 855 млн.Простата аритметика сочи, че нашата бизнес дама е получила общо 944 милиона рубли!

Възниква един простоват въпрос: Кой финансира компания, чиято единствена активност е писане на вести за празници и обезпечаване на богат живот на дъщерята на Путин?

 

Оказва се, че всички пари, които компанията на Воронцова получава, идват от клиниката SOGAZ. Същата клиниката е известна с това, че в нея са лекувани наемници от ЧВК „ Вагнер “ и са преглеждани компаньонки на висши съветски чиновници. Милиарди оттова идват при Воронцова за „ услуги в осведомителното моделиране на осъществяването на планове “. Щедростта и присъединяване в държавните каузи на клиниката SOGAZ може да се изясни просто: измежду нейните създатели е приятелят на Путин олигархът Юрий Ковалчук. А също и племенникът на съветския президент, фотографът Михаил Шеломов. Преди две години клиниката е трансферирана напълно на Мария Воронцова и нейни другари, наричани топ мениджъри. Сега тя дава отговор за компаньонки на властта и наемници на властта.Запознахме ви с източниците на приходи, в този момент дано да забележим къде живее педиатърът Мария Воронцова.

.
Това е единствено един от документите, който разкрива финансирането на путиновата дъщера...

 

След като се раздели с холандския си брачен партньор Йорит Фаасен, към 2016 година, Мария Воронцова откри нова обич - 28-годишният управител от Москва Евгений Нагорни. Нагорни е с три години по-млад от Мария, учил е в Московската академия по финанси и право, работил е в митническа компания, а по-късно във компания за изкуствени торове. Но след срещата с Воронцова животът му се трансформира като в приказките. Той стартира работа в компанията Novatek, благосъстоятелност на приятеля на Путин Генадий Тимченко, същият, който подари на Путин яхтата „ Шехерезада “, и Леонид Михелсон, който пък подари на Дмитрий Медведев имение в Плес, именуван в Русия частно княжество за милиардери. Официалната заплата на Нагорни от приятелите на Путин е „ единствено “ 760 хиляди рубли на месец. Но даже сходна заплата не би стигнала на Нагорни, с цел да придобие изящен апартамент в една от най-скъпите здания в Москва. Мезонетът е 230 кв/м в строго охранявания комплекс Barkley Gallery в самия център на града. Известен е още като ​​„ Сграда на колекционерите “. Колекцията включва 43 първокласни жилището, чиято архитектура е дело на международна английска организация. Това са 10 минути пешком до Кремъл и една минута до Третяковската изложба. Сградата е тематична: на всички места има препратки към изкуството. Не знаем по какъв начин може да се напише нещо сходно за нова постройка от 2018 година, само че се твърди, че историята на постройката датира от 1911 година, по времето на „ Руските сезони “ на Дягилев... Всички поданици имат „ златна карта “ на Третяковската изложба. Колко от тях са посещавали галерията е различен въпрос.

Апартаментите тук се продават в приключен тип, дистанцията до таваните е съвсем 4 метра, камините са ръчно направени и прочие първокласни атрибути. Апартаментът, където се прибира да почине след трудовия ден дъщерята на Путин коства 800 милиона рубли. Ендокринолог от Самарска област би трябвало да работи 3030 години, с цел да си купи подобен! Пентхаус за 800 милиона е страховит, само че за човек, в който тече кръвта на Владимир Путин. За него сходни неща са дреболии. Воронцова има и вила на Рубльовка. Към нея е прикован адютант от националната работа за сигурност към Кремъл.Адютант!

 

Мария Воронцова, която публично сякаш няма нищо общо с Путин, има адютант.

Точно по този начин, споделя се Иля Базлов и е записан в телефонните указатели. Иля Базлов поръчва храна за Мария в апартамент за 800 милиона. Грижи се и за къщата й във вилното населено място Усово Плюс. Къщата се открива на сателитни фотоси и е на 160 метра от резиденцията на Владимир Путин „ Ново-Огарево “. Цената й е към 400 милиона рубли. В университетския чат Мария споделя, какъв брой доста обича да пътува.

 

Постоянно посещава Псков, Валдай, Велики Новгород, Иркутск, Горно-Алтайск. Дестинациите са все съветски, може да се допусна, че не е доста безвредно за нея да пътува в чужбина в този момент, по време на войната. Но нейният 11-годишен наследник от първия й брак с холандеца Йорит Фаасен, Роман Йоритович Фаасен, лети в чужбина. На 9 ноември 2022 година той пътува до Дубай. Майка му не можа да отиде с него, тъй че го съпровожда някой си Дмитрий Игнатов. Голям късметлия е това дете! Оказва се, че Дмитрий Игнатов в действителност е офицер от ФСО и е непрекъснато на директна линия с президента Путин.Съвсем скоро претендентът за президент Владимир Путин ще би трябвало да разгласява предизборната си декларация – в нея ще забележим приходите и имуществото му.

Ще забележим какво е спечелил за 24 години твърдоглав труд като президент и министър председател. Разбира се, там няма да забележим нито двореца Геленджик, нито флота от шест яхти, само че ще забележим ремарке Skif, кола Niva, гараж и жилище от 77 кв/м. Ще се окаже, че Владимир Путин официално е един безпаричен човек...Да не забравим: когато Мария Воронцова бе омъжена за холандския жител Йорит Фаасен те закупиха в Нидерландия мезонет от 700 кв/м.

 

Мария Воронцова разполага с над 2 милиарда рубли и първокласни парцели, съгласно наличната информация. Колко са тайните към нея - малко на брой са отдадени. Става ясно обаче, че Мери Воронцова не е никакъв бизнесмен и не е направила нищо изключително в живота си.

 

Кompromat.ru
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР