По света има милиони забележителности - сгради в уникална архитектура,

...
По света има милиони забележителности - сгради в уникална архитектура,
Коментари Харесай

Наколни жилища на Сейшелите смаяли Иън Флеминг

По света има милиони забележителности - здания в неповторима архитектура, екзотични курорти или естествени хубости. И цялостен един живот не стига да се прегледа всяко прелестно кътче от нашата планета.

Лятото наближава и е време за отмора. Ето кои екзотични хотели могат да създадат неповторима ваканцията ви.

Любимо място за отдих на основателя на Джеймс Бонд била една от малките  дървени вили на Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa. Тази вила вдъхнови Иън Флеминг да напише „ Само за твоите очи “. Едва ли има човек, който да не мечтае да попадне измежду невероятната естествена хубост на Сейшелите - рая на Земята. Островите имат с какво да очароват - тропически градини, кристално чисти лазурни води и бели пясъчни плажове.

Затова елементарно може да се скриете в Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa. Сгушен измежду хълмове и заливи и единствено на няколко минути път от интернационалното летище в Махе. Малкият бутиков хотел предлага успокояващото им усамотение на своите 40 просторни дървени вили на кокили. Всички те са извънредно първокласни, но и в същото време някак по-автентични - без непотребен кич. А по отношение на гледката към Индийския океан, тя просто ще спре дъха ви. Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa предлага още безконечен басейн, 24-часов фитнес център, йога практики и разнородни спа процедури.

Хотелският комплекс е на 20 минути пешком от кея, от който можете да стигнете до интернационалното летище на Сейшелските острови за 35 минути с лодка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР