По-слаб, нескопосан, небалансиран и катастрофален бюджет не може да се

...
По-слаб, нескопосан, небалансиран и катастрофален бюджет не може да се
Коментари Харесай

За Борисов няма по-нескопосан бюджет, но ще го подкрепи заради хората

По-слаб, неблаговиден, небалансиран и пагубен бюджет не може да се напише - няма нито един импортиран закон за гласоподаване, единствено приказки. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в Монтана.

Той обаче уточни, че партията му ще поддържа

" В този бюджет ние сме добавили пари за църквите, за лекарите, за военните, за пожарникарите, 15% за пенсионерите - и да не одобряват нашето предложение, с ясното схващане, че това е неприятен бюджет , само че да не им дадем да се възползват да кажат, че няма пари, поради хората ", обърна се той към партийния актив в Монтана.

По негови думи след няколко месеца новото държавно управление ще направи нова актуализация и нещата ще се балансират.
 Каримански увери: До 1 юли ще има обновен бюджет
Каримански увери: До 1 юли ще има обновен бюджет

Ще работи в събота и неделя, с цел да сколасат

С поддръжката си ще им избием зъбите, задето приказват, че " ГЕРБ не даде пари на пенсионерите ", акцентира Борисов.

Той разкритикува свалените ръководещи, че " приказват единствено за постове и пари " и изясни и за какво финансовият министър в оставка Асен Василев е отдръпнал настояването си за нов дълг от два милиарда евро.

" Добре, че беше тоя избор (на съмнение - бел.ред.) да разберем, че всичко е било единствено за пари - корупция. Не ГЕРБ - обединението сама се смъкна поради корупция и недаване пари на едни или други да ги откраднат. Двата милиарда евро не ги изтеглиха, тъй като служебното държавно управление на Радев да няма какво да харчи. Юли месец да останем без кеш в страната ", уточни Борисов.

" Нека младежите видят за какво горивото е толкоз скъпо - рафинерията е съветска, с съветски нефт работи, и всичко се изнася отвън България като се преработи. След това се изнася за Сърбия, и влиза назад в България, само че се оскъпява с над лев на литър. Това е кражба с към 300 милиона на месец. Я си представете тези 300 милиона на месец в чекмеджета - щото съм се заклел, че злато в никакъв случай не съм имал, - представяте ли си каква кражба е това? ", посочи водачът на ГЕРБ.
 Борисов изпрати депутатите си в зала да одобряват бюджет, даже и неприятен
Борисов изпрати депутатите си в зала да одобряват бюджет, даже и неприятен

Трябва да се възползваме от френското предложение за РСМ - и да го създадем през днешния ден!

Той бе безапелационен, че в случай че неговата партия е била на власт, горивото е щяло да най-вече на предходната си цена.

" Кой ти привнесе инфлацията? На коя стока е привнесена инфлацията? Откъде пристигна, като всичко е българско? Токът - създава се в България? Кой ти привнесе инфлация? ", обърна сезадочно Борисов към премиера Кирил Петков.

Той дефинира като " неистина " обвиняванията на министър-председателя , че кабинетът му е бил свален от Борисов и

Ако създадат държавно управление, есента и зимата ще катастрофират по този начин, че ГЕРБ ще се върне изцяло, предвижда Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР