По информация на Hotarena точно 14 участници влизат в Фермата:

...
По информация на Hotarena точно 14 участници влизат в Фермата:
Коментари Харесай

Първи снимки от новата Ферма! Седем жени и седем мъже в сурова битка за 100 000 лева

По информация на Hotarena тъкмо 14 участници влизат в „ Фермата: Мостът на времето “.

Стартът е на следващия ден от 20.00 часа, по bTV. Снимките, с които разполагаме обаче демонстрират, че преди  да прекрачат през тежката дървена врата, героите ще преминат през серия от борби край язовир Диканя. Според източници от екипа измежду тях има финансистка, хандбалистка, акушер-гинеколог, учителка и стопанка. „ Фермата “ 8 ще посрещне и мъже и дами, ветерани от предаването като рокпевеца Деян Каменов-Дидо, приключенеца Димитър Господинов-Гуспа и пчеларя Яни Андреев. Веселка и Хепи Ванче са измежду дамите, които ще се върнат още веднъж в шоуто.

По традиция, още на старта, предаването ще сложи предизвикателство с огромен залог . След серия оспорвани, трагични борби, един от кандидатите за огромната премия ще бъде отстранен и ще се прибере вкъщи.  Късметът също ще играе значима роля в първите часове на осмия сезон – някои участници ще получат алегоричен „ златен билет “ и ще се спасят от решителните конфликти.

В понеделник, 5 септември, от 20.00 часа, във „ Фермата “ ще влязат още шест дами , познати от предходните сезони на най-позитивното риалити и седем незнайни на феновете мъже. Всички участници ще бъдат разграничени в два тима. „ Стари герои “ ще събере ветераните, а „ Нови очаквания “ - новобранците от 2022 година. Задачата им ще е да построят утопичен мост на времето, който да сплоти предишното и бъдещето.

„ Фермата обича да се връща години, даже епохи обратно, с една съществена цел - да вземем най-хубавото от опита, традициите, културата и поуките на историята, с цел да ги комбинираме с напредъка и новите достижения на модерния свят “, обобщава водещият и продуцент на предаването Андрей Арнаудов. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР