По-голямата част от финансираните от чужбина компании, опериращи в Китай,

...
По-голямата част от финансираните от чужбина компании, опериращи в Китай,
Коментари Харесай

Чуждестранните фирми са доволни от бизнес средата в Китай

По-голямата част от финансираните от чужбина компании, опериращи в Китай, са удовлетворени от удобната бизнес среда в страната и уверени в китайския пазар. Това демонстрират резултатите от скорошно изследване, извършено от Китайския съвет за поощряване на интернационалната търговия (КСНМТ).

Бизнес средата във връзка с достъпа до пазара, данъчните условия, уреждането на разногласия и насърчаването на пазарната конкуренция в Китай е необятно приветствана от задграничните компании, работещи в страната. Близо 90 % от интервюираните финансирани от чужбина предприятия са удовлетворени от гореспоменатата бизнес среда, сподели Сун Сяо, чиновник на КСНМТ.

Чуждите компании са оптимисти за развиването си в Китай, като над 80 % от интервюираните чакат възвръщаемостта на вложенията им да остане непроменена или да се усили през 2023 година Основните фактори, движещи вложенията на такива компании, включват големия размер на пазара, преференциалните политики и целостта на промишлените вериги и веригите за доставки.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР