По една българка дневно става проститутка в страна от Европейския

...
По една българка дневно става проститутка в страна от Европейския
Коментари Харесай

Всеки ден в Европа се случва нещо кошмарно с по една българка

По една българка на ден става продажница в страна от Европейския съюз. Това демонстрират данните в оповестената за разискване Национална тактика за битка с трафика на хора за интервала 2017-2021 година, написа в. Монитор. Според цифрите там единствено за последната отчетна година помощ са потърсили близо 400 дами, които са станали жертви на трафик и са били превърнати в компаньонки.

Само тази цифра води до извода, че съвсем по една българка на ден е принудена да продава тялото си.

Според специалисти обаче цифрата е доста по-голяма, защото доста девойки остават анонимни и не се обръщат към полицията и институциите.

Официалните данни сочат, че най-често млади девойки до 25-годишна възраст отпътуват за Германия, Холандия, Белгия, Кипър, Италия и Полша, с цел да упражняват най-древната специалност. При последното броене единствено пълнолетните са били 353. 29 пък са били девойки, които към момента не са навършили 18 години. Те са били главно от провинциални градове.

В същото време някогашните проститутки, които са съумели да се спасят, ще бъдат записвани в бюрото по труда, с цел да могат още веднъж да се интегрират в обществото. Това планува Национална тактика за битка с трафика на хора 2017-2021 година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР